2777
2789
خدایی چرا من اینجوری زندگیم فقط خرجم اصلاح ابرو مادر شوهرم میگه چه خبره هرماه هر شش  ماه یکبار ...

ن بابا خرج کن اتفاقا ماهایی که رعایت کردیم هی هیچی نگفتیم هیچی نخواستیم پرو تر شدن زن خرج کن ندیدن واگرنه این پولا چیزی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=305436080]شوهرمن خسیسه لنگه نداره  کلا ماهی ۱ تومن میده یه ۵۰۰ تومن هم خورده میریزه تو ک ...

اره دیگه عزیزم واقعا کمه ۱۵۰۰ الان چی میدن یه ضد افتاب ۳۰۰ تومنه یا شارژ و نت ماهی ۱۰۰ تومن یه دست لباس زیر ۲۰۰ درسته آدم هر ماه همه رو یجا نمیخره ولی خوب هر بار یه چیز لازمه حالا به قول استارتر قید لیزر و کاشت ناخون و اینارم زدم خیلی برم یه اصلاح و ابرو یه رنگ مو ساده توخونه

اره دیگه عزیزم واقعا کمه ۱۵۰۰ الان چی میدن یه ضد افتاب ۳۰۰ تومنه یا شارژ و نت ماهی ۱۰۰ تومن یه دست ل ...

حتما همسرتون خیلی پولداره آره دیگه بستگی به درآمدش داره چجوری خرج کنه یا پول بده 

اره دیگه عزیزم واقعا کمه ۱۵۰۰ الان چی میدن یه ضد افتاب ۳۰۰ تومنه یا شارژ و نت ماهی ۱۰۰ تومن یه دست ل ...

نمیدونم به نظر من که هرماه ضدآفتاب یا لباس واجب نیس من الان چندماهه درگیر چشمامم درد میکنه خشک شده اشک مصنوعی خوبش نمیکنه ولی دکتر نمیبرتم مامانم اومد پرش کرد گفت این مجردم بود الکی میگفت ببرم دکتر هیچیش نیس نبرش ما دوتا خیلی متفاوتیم نمیتونم درکت کنم 

ن بابا خرج کن اتفاقا ماهایی که رعایت کردیم هی هیچی نگفتیم هیچی نخواستیم پرو تر شدن زن خرج کن ندیدن و ...

والا بهم نه خرجی میده نه چیزای که لازم دارم میخره هرروز هم میاد میگه باید خرجمون رو بیاریم پایین چون براش لیست وسایل خونه رو مینویسم بخره توقع دارم میوه بخره مرغ اینا بخره مادرشوهرمم مدام بهم میگه ولخرج حالا مادرشوهرم خودش هرماه مسافرته یخچالش بسته نمیشه از بس پره دختراش همیشه درحال  خرید خیلی بدجنسه فقط زورش به من میرسه