2777
2789
عنوان

اگه چشمت به این تاپیک افتاد یعنی خدا داره میگه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست
روزی از روز ها قومی دچار قحطی شده بودند...با پیامبر خویش مشورت کردند و بنا شد در روزی بروند برای نما ...

دوست داشتن تو این مورد یعنی

مدام کاری کنی طرف به سمت تو بیاد

و منتظری به سمتت بیاد تا در آغوش بگیریش😍

بدا به حال کسی که خودش رو از این رحمت دور کنه

دوست داشتن تو این مورد یعنی  مدام کاری کنی طرف به سمت تو بیاد و منتظری به سمتت بیاد تا در آغو ...

قربون خدا بشم خیلی مهربون و بخشنده است 

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون کله ی سحر عشقم به خدا فوران کرد😍🥺 کاش هیچکدوممون رو به حال خودش سرگردون نذاره 🥲

خوشحالم عزیزم که تونستم اون حس قشنگ و تو دلت بیدار کنم

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
فیلم mr nobody رو ببین ، اگه مذهبی هستی سانسورشدشو ببین، هر چند که فیلم سانسور شده خیلی جاهاشو نمیدو ...

بهتره بگیم کمک کردن خدا همبستگی به خودمون داره

چقدر تلاش می کنیم و در کنارش  چقدر کمکش رو طلب می کنیم و با گوش دادن به حرفش در مسیر اجابت قرار می گیریم

بهتره بگیم کمک کردن خدا همبستگی به خودمون داره چقدر تلاش می کنیم و در کنارش  چقدر کمکش رو طلب ...

اما بعضی وقتام هر چقد تلاش کنی و ازش بخوایی نمیشه اما برای یه نفر دیگه راحت ممکنه از فرش به عرش برسه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اما بعضی وقتام هر چقد تلاش کنی و ازش بخوایی نمیشه اما برای یه نفر دیگه راحت ممکنه از فرش به عرش برسه

همین مقایسه و اینکه فکر میکنی تو رو از یاد برده همین بده.....خدا حتی بارونیم که از اسمون میباره تک تک قطره های بارون و یه جا برای فرود امدن براشون مشخص میکنه

همه چیوووو می بینه پس اگه امشب تو این تاپیک هستی داره میگه برگرد سمتم و منو فقط برا حاجت های دنیوی تون صدا نزنید و فقط برا حاجتاتون به من نزدیک نشید و نماز بخونید واقعا خیلی مهربون خیلییییی پس برای خودش برای اینکه به ما زندگی بخشیده بخوایدش و عاشقانه دوسش داشته باشید

خدایا راضیم به رضای توووو....میدونی چی تو دلم میگذره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)