2777
2789
عنوان

اگه چشمت به این تاپیک افتاد یعنی خدا داره میگه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست
قضیه چیع خدا یکی رو از فرش به عرش میرسونه  

آدما با هم متفاوتن، شاید اصلا قرار نباشه تو توی این دنیا یه آدم معروف بشی ، اما برات چندتا زندگی مشخص شده، خوب بد متوسط ...دیگه خودتی که با تصمیماتت زندگیتو میسازی حالا ممکنه خوب یشه ، بد بشه یا...باید درست تصمیم بگیری، کوچیکترین تصمیماتت توی زندگی هم رو سرنوشت خودت تاثیر داره هم خیلیای دیگه

خدا خودشم توی قرآن گفته زندگی یه بازیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بعضی وقتام هر چقد تلاش کنی و ازش بخوایی نمیشه اما برای یه نفر دیگه راحت ممکنه از فرش به عرش برسه

حتمااا جوابت رو می گیری

شاید اون مورد به نفعت نبوده

ولی جای دیگه جبران می کنه برات

حتمااا جوابت رو می گیری شاید اون مورد به نفعت نبوده ولی جای دیگه جبران می کنه برات

بعضی وقتا ممکنه تصمیمی که گرفتی اشتباه بوده و هر چقدم تلاش کنی فایده نداشته باشه و به اون چیزی که میخوایی نرسی و با یه تصمیم اشتباهه دیگه گند بزنی به زندگیت(مثل محسن قاسمی) یا اینکه با یه تصمیم بهتر به چیزی بهتر از اون هدف قبلیت برسی (مثلا توی کشتی علی اکبری تلاش کرد نشد، اما الان جای بهتریه) ، اما گاهیم ممکنه بهترین تصمیم باشه و آخرش اون تلاش نتیجه بده(مثل یزدانی کشتی گیر)

در ارشاد القلوب است که خداوند به موسی(ع) می فرماید: عبدی أنا و حقی لک محب فبحقی علیک کن لی محبا خداوند می فرماید: بنده من به حقی که تو بر گردن من داری من تو را دوست می دارم پس به حقی که من بر تو دارم تو نیز مرا دوست بدار. خداوند به بنده هایش ابراز محبت می کند . این حدیث برای اهلش بسیار عظیم است

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
بعضی وقتا ممکنه تصمیمی که گرفتی اشتباه بوده و هر چقدم تلاش کنی فایده نداشته باشه و به اون چیزی که می ...

ای جان..  مثالهای عینی و زنده کشتی ای😊😍

درسته 

همیشه باید از خدا بخواهیم تصمیمات درست بگیریم و اونچه به صلاحمون هست رو برامون پیش بیاره و به دلمون بندازه

ای جان..  مثالهای عینی و زنده کشتی ای😊😍 درسته   همیشه باید از خدا بخواهیم تصمیمات ...

دقیقا❤

خدایا خودت درست کن💕

مرسی استارتر بابت این تاپیک قشنگت

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-