2777
2789

شوهرم کم میاره یا میخواد منو اذیت کنه خیلی جدی میگه طلاهات هست چندوقت پیش از فلانی پول قرص گرفت بابت اینکه پول پیامک ماشین اومد هم گفت کم آوردم طلاهات هست امروز بعد اینکه گفتم چرا نمیری دنبال وام هات خبری ازشون نمیگیری چقدر بی خیالی گفت رفتم خبری نشده اگرم نشه طلاهای تو هست پس اندازه برای همین روزا خیلی ناراحتم از اینکه خیلی راحت جلوی من میگه طلا هست نداشته باشم 

اگفتم این طلاهارو دادی بهم که چندوقت ی بار حالا تو سرم منم بکوبه شوهر شما هم اینجوری حرف میزنه راجع به طلا 

آخه شوهر من میگه طلاهامون برای جفتمونه بعد یادمه اون موقع ها ک خرید خیلی سرم منت گذاشت ک من رفتم برات النگو یا دستبند یا سرویس خریدم الان برای خودش خیلی عزیزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار بار طلا دادم شوهرم فروخته ،دوباره خریده ،دوباره دادم بهش فروخته 

خب چیه مگه ،ناراحتی نداره 🤔

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

فکر کنم فقط منم ک طلا برام مهم نیست (البته این ک شوهرم ندارم رو مغزم راه بره بی تاثیر نیست )

ولی خودم ک طلا خریدم هر وقت خانواده لازم داشته بهشون دادم پس هم نگرفتم برام مهم نیست هر وقت هم میگن من میگم مهم نیست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

نه اصلا به طلاهای من چشم نداره

همشم میگه طلاهای تو یعنی مال خودش نمیدونه

البته منم چندبار موقع خرید ماشین و خونه بردم گذاشتم جلوش که بفروش

یبار که قبول نکرد پولش جور شد 

یبارم فروختیم چند وقت بعدش چندبرابرش خرید برام

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

خب طلا واسه روز مباداست دیگه

ولی روز مبادا داریم تا روز مبادا

من همه رو برای خونه فروختم

الان یکی از دستگاهتان خراب شده اگه تعمیر نشه باید بخریم پولم نداریم ولی یه لحظه ام ذهنمون سمت طلا نرفته

به نظرم همسرت خیلی راحت با طلاها برخورد میکنه طلا آخرین پولی که بهش دست میزنن نه اولین و دم دستی ترینش

فک نکنم جدی گفته باش ،میخواد ببینه نطرت چیه ،یبار بگو آره عزیزم حتما و ادامه نده صخبتو دیگه

وام قرارع بگیره وب خیلی بی خیاله منم گفتم چرا نمیری دنبالش امشب داد بدی سر من زد گفت بده خیلی ناراحتی صبح ببرم بفروشم کلشو پول قرضش جور بشه ته عرضه ای ک داره همینو بگه خیلی بی غیزیته