2777
2789
عنوان

چی تو زندگیت هست که نتونستی اعتراف کنی هیچوقت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 103 پست
من راضیم  برای من عالیه  نه راستش  زندگیمو اینجا بیشتر دوست دارم  خیلی دلتنگ ...

میتونم بپرسم رشته ات چیه؟اپلای شدی یا با هزینه خودت رفتی؟

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدایا دایی واقعا ...ادم میمونه چی بگه اشغالا واقعا اینجا من تقصیر کارو مادمم میدونم تقصیر اونم ه ...

اره ما بچه بودیم مثا ۷ ۶ سالمون بود الان مریض و نتونست ازدواج کنه چوب خدا صدا نداره که

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
میشه یه عکس از ویو جلودیدت بدی الان اونجاساعت چنده وای من آرزوی محالمه خارج

والا چراغا خاموشه و تاریکه ویوی جلوم میز مطالعه‌ست😂🚶🏻‍♀️

ساعت ۰۰:۰۲

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
عزیزم خیلی ناراحت شدم از این تجربه ای که داشتی. اگه بشه با یه تراپیست خوب هم حرف زد خیلی میتونه ...

دلم میخاد حرف بزنم که بتونم حداقل باهاش کنار بیام ولی خب چطوری اخه ب مامانم جرعت نمیکنم بگم میخام برم تراپیست فک میکنه چ مشکلی دارم  میترسع

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
اره ما بچه بودیم مثا ۷ ۶ سالمون بود الان مریض و نتونست ازدواج کنه چوب خدا صدا نداره که

منم همون سن ها بودم بهتر خدا خوب زدشی

منم خداروشکر از عمم طلاق گرفته باهاش چش تو چشم نشدم ت فامیل 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
والا چراغا خاموشه و تاریکه ویوی جلوم میز مطالعه‌ست😂🚶🏻‍♀️ ساعت ۰۰:۰۲

عه چه جالب اینجا هم شبه  

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
میتونم بپرسم رشته ات چیه؟اپلای شدی یا با هزینه خودت رفتی؟

ارتباطات بین الملل 

اپلای عزیزم کاریه که همه باید انجام بدن برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یا برای فرستادن رزومه کاری و این ها 

اونی که منظورتون هست اسکولارشیپ یا فاند یا بورسیه هست 

بله بورسیه دارم برای تحصیل ولی هزینه شخصی هم کردم 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ارتباطات بین الملل  اپلای عزیزم کاریه که همه باید انجام بدن برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یا برا ...

اها ، موفق باشی🤍

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎