2777
2789
عنوان

چی تو زندگیت هست که نتونستی اعتراف کنی هیچوقت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یه عکس از ویو جلودیدت بدی الان اونجاساعت چنده وای من آرزوی محالمه خارج

اگه محال بابت هزینه هست.  ایتالیا بورسیه ازاد استانی میده. که با توجه به شرایط مالی هست. اکثر ایرانیام بخاطر ارزش پول بهشون تعلق میگیره.

یعنی چع جوری

درآمد پول کسی که خرجتو‌ میده در سال باید از یه حدی کمتر باشه.الان مقدارش یادم رفت. به ۹۹ درصد ایرانیا هم تعلق میگیره چون پولمون بی ارزشه. بعضی استان هاش نمیدن. ولی اکثر استان ها و جاهای خوب میدن.

خیلی حست غریبه اینهمه دوست داشتن به کول بکشی هیچوقتم فرصت نشون دادن نداشتی یانخواستی بعدم ضدحال یاحال خرابی به نظرم برای بعضی چیزهابایدجسوربودوواقع بینانه حالاکه گذشته غصه نخورخودت باش اون رفته پی کارش بفکرخودت باش زندگی درست نکنی بچه داربشی ازدواج خوب بکنی یکسری چیزهاتوزندگی رعایت بشه دوست داشتنم میاداگه طرف ادم باشه ببخشیدخودتم ادم باشی درستمیشه

خیلی حست غریبه اینهمه دوست داشتن به کول بکشی هیچوقتم فرصت نشون دادن نداشتی یانخواستی بعدم ضدحال یاحا ...

وقتی ۱۶ سالم بود اعتراف کردم پسم زد

چون آشنا بودیم نمیتونستم خیلی پیگیر بشم چون آبروم وسط بود

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
وقتی ۱۶ سالم بود اعتراف کردم پسم زد چون آشنا بودیم نمیتونستم خیلی پیگیر بشم چون آبروم وسط بود

ای بابایک چیزی تومردهاهست وقتی دختری یازنی بهشون ابرازعلاقه میکنه فکرمیکنن خیلی عتیقه ان مردهاباید له له بزنن واسه کسی اون واسشون شیرینه بیخیال بابادنیادوروزه بقیشم روزبه روزه اونیکه رفت رفته توحال زندگی کن بفکرخودت باش امروزتوازش لذت ببرعقل اینومیگه بیخیالش 

ای بابایک چیزی تومردهاهست وقتی دختری یازنی بهشون ابرازعلاقه میکنه فکرمیکنن خیلی عتیقه ان مردهاباید ل ...

تو تاپیک قبلیام تعریف کردم چیشد و چرا نخواست منو

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫