ماهووورررر مدیر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 عنوان چی تو زندگیت هست که نتونستی اعتراف کنی هیچوقت؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 103 پست خودم اینکه ۱۱ سال عاشقش بودم ولی وانمود کردم فراموش شده و یکیاینکه دوس داشتم حداقل برای یبار بغلم کن 🥲😔ولی الان سهم کسی دیگست چیزای دیگم هست ولی جاش نیست بگم 💔 ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫 1402/05/22 | 01:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 با حوله صورتش.. رفتم دسشویی و خودمو خشک کزدم مممممممدددددد دلم سوخت برات 😂 ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 اینکه هیچوقت نتونستم فراموشش کنم فقط تظاهر میکنم یادم رفته چقدر منی ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
نیناجووون عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 164 میشه یه عکس از ویو جلودیدت بدی الان اونجاساعت چنده وای من آرزوی محالمه خارج اگه محال بابت هزینه هست. ایتالیا بورسیه ازاد استانی میده. که با توجه به شرایط مالی هست. اکثر ایرانیام بخاطر ارزش پول بهشون تعلق میگیره.
عسلمasal عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 780 اگه محال بابت هزینه هست. ایتالیا بورسیه ازاد استانی میده. که با توجه به شرایط مالی هست. اکثر ا ... یعنی چع جوری
نیناجووون عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 164 یعنی چع جوری درآمد پول کسی که خرجتو میده در سال باید از یه حدی کمتر باشه.الان مقدارش یادم رفت. به ۹۹ درصد ایرانیا هم تعلق میگیره چون پولمون بی ارزشه. بعضی استان هاش نمیدن. ولی اکثر استان ها و جاهای خوب میدن.
ninamirf عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1055 خیلی حست غریبه اینهمه دوست داشتن به کول بکشی هیچوقتم فرصت نشون دادن نداشتی یانخواستی بعدم ضدحال یاحال خرابی به نظرم برای بعضی چیزهابایدجسوربودوواقع بینانه حالاکه گذشته غصه نخورخودت باش اون رفته پی کارش بفکرخودت باش زندگی درست نکنی بچه داربشی ازدواج خوب بکنی یکسری چیزهاتوزندگی رعایت بشه دوست داشتنم میاداگه طرف ادم باشه ببخشیدخودتم ادم باشی درستمیشه
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 خیلی حست غریبه اینهمه دوست داشتن به کول بکشی هیچوقتم فرصت نشون دادن نداشتی یانخواستی بعدم ضدحال یاحا ... وقتی ۱۶ سالم بود اعتراف کردم پسم زدچون آشنا بودیم نمیتونستم خیلی پیگیر بشم چون آبروم وسط بود ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
ninamirf عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1055 وقتی ۱۶ سالم بود اعتراف کردم پسم زد چون آشنا بودیم نمیتونستم خیلی پیگیر بشم چون آبروم وسط بود ای بابایک چیزی تومردهاهست وقتی دختری یازنی بهشون ابرازعلاقه میکنه فکرمیکنن خیلی عتیقه ان مردهاباید له له بزنن واسه کسی اون واسشون شیرینه بیخیال بابادنیادوروزه بقیشم روزبه روزه اونیکه رفت رفته توحال زندگی کن بفکرخودت باش امروزتوازش لذت ببرعقل اینومیگه بیخیالش
ninamirf عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1055 درظمن تیرماهی هاخیلی باحالن خودم تیرم چندتادوست تیرماهی هم داشتم تومرام ومعرفت ودوست داشتن ۲۰هستن واقعان
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 درظمن تیرماهی هاخیلی باحالن خودم تیرم چندتادوست تیرماهی هم داشتم تومرام ومعرفت ودوست داشتن ۲۰هستن وا ... بیخیال قسمت نبوده شاید ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 ای بابایک چیزی تومردهاهست وقتی دختری یازنی بهشون ابرازعلاقه میکنه فکرمیکنن خیلی عتیقه ان مردهاباید ل ... تو تاپیک قبلیام تعریف کردم چیشد و چرا نخواست منو ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
ninamirf عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1055 تو تاپیک قبلیام تعریف کردم چیشد و چرا نخواست منو اره فکرکنم قبلن دیدم
ninamirf عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1055 بیخیال قسمت نبوده شاید من خواستگارجدیدفکرکردم تیرماهی هستن
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 من خواستگارجدیدفکرکردم تیرماهی هستن اره تیر ماهی ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫