ماهووورررر مدیر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 عنوان چی تو زندگیت هست که نتونستی اعتراف کنی هیچوقت؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 103 پست خودم اینکه ۱۱ سال عاشقش بودم ولی وانمود کردم فراموش شده و یکیاینکه دوس داشتم حداقل برای یبار بغلم کن 🥲😔ولی الان سهم کسی دیگست چیزای دیگم هست ولی جاش نیست بگم 💔 ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫 1402/05/22 | 01:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلمasal عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 780 من راضیم برای من عالیه نه راستش زندگیمو اینجا بیشتر دوست دارم خیلی دلتنگ ... میشه یه عکس از ویو جلودیدت بدی الان اونجاساعت چنده وای من آرزوی محالمه خارج
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 من راضیم برای من عالیه نه راستش زندگیمو اینجا بیشتر دوست دارم خیلی دلتنگ ... میتونم بپرسم رشته ات چیه؟اپلای شدی یا با هزینه خودت رفتی؟ قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8770 وای خدایا دایی واقعا ...ادم میمونه چی بگه اشغالا واقعا اینجا من تقصیر کارو مادمم میدونم تقصیر اونم ه ... اره ما بچه بودیم مثا ۷ ۶ سالمون بود الان مریض و نتونست ازدواج کنه چوب خدا صدا نداره که خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 بیخیال چه دردی از من دوا میکنه حال تایپ کردن کاراشو هم ندارم بقران خدا به دلت آرامش بده❤ ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20822 میشه یه عکس از ویو جلودیدت بدی الان اونجاساعت چنده وای من آرزوی محالمه خارج والا چراغا خاموشه و تاریکه ویوی جلوم میز مطالعهست😂🚶🏻♀️ساعت ۰۰:۰۲ سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
barg8179 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 938 عزیزم خیلی ناراحت شدم از این تجربه ای که داشتی. اگه بشه با یه تراپیست خوب هم حرف زد خیلی میتونه ... دلم میخاد حرف بزنم که بتونم حداقل باهاش کنار بیام ولی خب چطوری اخه ب مامانم جرعت نمیکنم بگم میخام برم تراپیست فک میکنه چ مشکلی دارم میترسع تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
صولنگی عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 609 حس میکنم روی بدنم حشره راه میره و حس سوزن سوزن شدن دارم 3 ساله عزیزم چربی خون و اهن بدنتو چک کن
barg8179 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 938 اره ما بچه بودیم مثا ۷ ۶ سالمون بود الان مریض و نتونست ازدواج کنه چوب خدا صدا نداره که منم همون سن ها بودم بهتر خدا خوب زدشیمنم خداروشکر از عمم طلاق گرفته باهاش چش تو چشم نشدم ت فامیل تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8716 والا چراغا خاموشه و تاریکه ویوی جلوم میز مطالعهست😂🚶🏻♀️ ساعت ۰۰:۰۲ عه چه جالب اینجا هم شبه دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20822 میتونم بپرسم رشته ات چیه؟اپلای شدی یا با هزینه خودت رفتی؟ ارتباطات بین الملل اپلای عزیزم کاریه که همه باید انجام بدن برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یا برای فرستادن رزومه کاری و این ها اونی که منظورتون هست اسکولارشیپ یا فاند یا بورسیه هست بله بورسیه دارم برای تحصیل ولی هزینه شخصی هم کردم سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ماهووورررر مدیر استارتر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 10036 درکت میکنم اسی خوشبختم 🙃🖤 فدات🥲🥲💔 ✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 ارتباطات بین الملل اپلای عزیزم کاریه که همه باید انجام بدن برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یا برا ... اها ، موفق باشی🤍 قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20822 عه چه جالب اینجا هم شبه اروپا و ایران اختلاف ساعتشون زیاد نیس خوشبختانه سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20822 اها ، موفق باشی🤍 سلامت باشی همچنبن❤️ سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️