2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر. دوستان من چهار روز رژیم کتوژنیک رو گرفتم و 3700 وزن کم کردم ولی بخاطر اینکه حالم خیلی بد بود از گوشت و مرغ رژیمو تموم کردم و مجددا َکالری شماری شروع کردم ولی چهار روزه با کالری شماری هیچی کم نکردم یک و نیم کیلو هم زیاد شدم با اینکه قبلا با کالری شماری مثلا تو سه روز 1 کیلو کم میکردم.با کالری 800 تا هم کم نمیشم انگار بدنم اصن وزن کم نمیکنه مقاوم شده رفته تو فاز قحطی آیا ربطی به اون چهار روز کتو داره؟؟طبیعی هستش؟ چیکار کنم لطفا کمکم کنید

کتو واقعا رو اعصابه،ی جایی کم میاری و ولش میکنی،من توی دو ماه از ۸۵ رسیدم ۷۲ ولی ولش کردم چون خیلی اذیت بودم

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم دیگه ای نگرفتید؟ سوخت و ساز بدنتون اومده پایین؟ به نظرتون چرا من وزن کم نمیکنم؟ 

نه رژیم نگرفتم،ب نظرم کتو خیلی غیر عادی کم میکنه وزنو،من موهام مثل سرطانی ها شده بود باورت میشه؟دیگه شوهرم نزاشت ادامه بدم،سه ماه هم رفتم دکتر تغذیه دارو میداد کاملا معتاد شده بودم و بعد از تحقیق متوجه شدم ک بلهههه تو داروهاش شیشه ی تایید شده توسط سازمان داروعه ک واقعا حالم بد بود و گیج و منگ بودم و اونم مامانم نزاشت ادامه بدم،شما ب همون کالری شماری سالم تر وزن کم میکنی مطمعن باش،کتو داغونت میکنه

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹

به نظررم کتو با اینکه مورد تائید خیلی از دکترا قرار گرفته کاملا اشتباهه! چون داری چربی بدنت رو بالا میبری و بعد از رژیم کتو لاغر شدن خیلی سخت میشه 

باشگاه برو کربوهیدرات رو کم کن و کم نیار

من با رژیم کالری شمار تو 35 روز 8 کیلو کم کردم

من یه فامیل نزدیکم رژیم کتو میگیره مثل مریض ها لاغر میشه بعد ول میکنه همون جوری چاق میشه چند ساله ول نمیکنه این رژیم 

من خودم سال ۹۶رژیم گرفتم رژیم معمولی همه چی میخوردم کمتر از حالت معمول بود دکتر بهم داده بود ۱۵کیلو کم شدم همون جوری موندم اضافه نشدم خداروشکر

به نظررم کتو با اینکه مورد تائید خیلی از دکترا قرار گرفته کاملا اشتباهه! چون داری چربی بدنت رو بالا ...

ینی  با چهار روز کتو همدیگه نمیتونم مثه قبل وزن کم کنم؟

سلام من به پیشنهاد یه دوستام از یه پیج قرص لاغری  گرفتم و واااقعا جواب گرفتم ۱۸ کیلو تو سه ماه کم کردم 

عاااالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم حتی ازمایش کاملم دادم همه چی اوکی بود🥰 

خیلی هم مشاوراشون صبورن و پشتیبانی خوب دارن و همه سوالاتونو جواب میدن  براتون پیجشو میزارم 

Happy.life.online

شمارشم اینه09056203687