شوخیه دیگه؟من۱۷۳هستم.داداشم و شوهرم میگن قدبلندنیستی،خعلی معمولی
منم ۱۷۴ام ولی چون خانوادهمون خیلییی قد بلندن حتی دخترا بالای ۱۷۸هستن و پسرا بالای ۱۸۶ بابام بهم میگه تو قدت رشد نکرد. ولی خب توی ایران چون میانگین قد خیلی کوتاه هست ۱۷۳ بلند حساب میشه
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>> آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
چون میانگین قد ایدانیا کوتاه هست چه مرد و چه زن. ولی شما بری یه کشور دیگه انقدر زنا بلندن که حتی دختر ایرانی با قد ۱۷۵ هم کوتاه حساب میشه. ولی تو ایرانم بازم قد زیر ۱۷۳ متوسط حساب میشه
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.