2777
2789

خالم تازه ازدواج کرده و یه جاری داره، میگه وقتی مادرشوهرش واسه اولین بار دعوتش کرده خونشون خالم گفته من حجاب روسری ندارم عذرخواهی کرده روسریشو برداشته به جاریشم گفته تو هم راحت باش جاریش هم برمیداره میگه خیلی خوب بود اونشب همه چی اوکی بود.

میگذره تا دیشب که خونه جاریش دعوت میشه میبینه که روسری سر کرده جاریه خالم حجابشو برمیداره اما جاریش این کارو نمیکنه.  

من بهش میگم خوب اختیار خودشو داره اصلا معنیه بدی نمیده اگه میدونی منظوری داره توهم شالتو سر کن،  اما خالم میگه نه فکر میکنه منظوری داشته 😅

نظر شما چیه 🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه والا مغزم جواب نمیده در مورد علت روسری سر نکردن جاری خاله ی  یکی دیگه نظر بدم ...اوووووووووووو کی میره این همه راهووووو...چه حوصله ای دارید شما هم بخدا .....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

خب خیلی کار خوبی کرده که جاری شو هم تشویق کرده؟

زحمت کشیده امر به منکر کرده به جای امر به معروف 

چرا گناه بقیه رو هم به گردن میگیره خالت؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
خب خیلی کار خوبی کرده که جاری شو هم تشویق کرده؟ زحمت کشیده امر به منکر کرده به جای امر به معروف&nbs ...

دقیقا نظر منم همینه 

بهش گفتم چون توسر نمیکنی دلیل نداره بقیه هم نکنن 

دقیقا نظر منم همینه  بهش گفتم چون توسر نمیکنی دلیل نداره بقیه هم نکنن

چون ممکنه باعث اختلاف هم بشه بینشون 

بگو چیزی نگه دیگه 

رابطشون به هم میخوره

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب