2777
2789
عنوان

چی کار کنم رابطمون بهتر بشه؟

80 بازدید | 5 پست

من سه ساله ازدواج کردم از همون اول خواهرشوهرم باهام مشکل داشت و زیاد با من صحبت نمی‌کرد و خیلی با زبونش منو اذیت میکنه

من تک فرزندم و همسرم هم فقط یه بردار و یه خواهر داره برادر شوهرم زن نداره و من تنها کسی که میتونم باهاش رفت و آمد داشته باشم خواهرشوهرمه

از طرفی من خودم خیلی دلم میخواد رابطم باهاش خوب باشه کلی به خاطرش غرورم رو گذاشتم زیر پا ولی اون محل نمی‌ده حسرتش به دلم مونده خانوادگی یه شب باهم بریم تفریح یا دعوتمون کنه بریم خونشون 

اونا هم بعد کلییی اصرار من و شوهرم یه بار کلا اومدن خونمون

مادرشوهرم هم از چشم من میبینه همش میگه تو باهاش خوب باشی اونم باهات خوبه ولی فایده نداره اون اصلا محل نمی‌ده حتی جواب تلفن ها و پیام هام رو هم نمی‌ده یا اگر بده مثلا بعد سه چهار روز جواب میده

راه حلی ندارید برای بهتر شدن رابطمون؟

کاربری دست سه نفره🙁
از این دخترهایی که حتما ازخرطوم فیل افتاده هستش چرا تلفن وزنگ میزنی محل نذار ادم مغرور بیتوج باش هیچ ...

اخه خیلی تنهام نه خواهر دارم نه زنداداش هیچی هیچی

فقط اونه...

کاربری دست سه نفره🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درکت نمیکنم چرا باید انقدر تلاش کنی که توجه کنه بهت یا جوابتو بده ، اگه کاملا نادیده بگیریش اونموقع شاید به خودش اومد هرچند فکر نمیکنم ، نه بدرفتاری و توهین کن نه خودتو کوچک کن، درسته که میگی دویت دارم رفت و آمد داشته باشیم ولی اخه به چه قیمتی !!! اگه امکانش هست سعی کن با دوستای خانوادگی رفت و آمد کنین که تنها نباشین 

بگرد یه دوست خوب واسه خودت پیدا کن 

خواهرشوهر اونم این مدلی واسه آدم فامیل نمیشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24