2777
2789
عنوان

وای خدا از دست این خانمااا...😂

156 بازدید | 12 پست

اومدیم دکتر بعد مامانم با ی زنه که تاحالا ندیدش گرم گرفته یک ساعته داره صحبت میکنه😂😂😂

بابام همیشه میگه زنا خوبن سریع گرم میگیرن

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

خونگرمیم دست خودمون نیست😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین طوره خونگرمم دیروز رفتیم پارک همین که نشستم رو نیمکت با یه خانم که نوه هاشو آورده بود صحبت کردم دو ساعت پسرمم با باباش بازی میکرد....😂

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ربطی به جنسیت نداره.اخلاقه ک ربط داره.یکی مث من صدسال پیش یکی بشینم تمایلی ب برقراری ارتباط ندارم

ولی درکل از لحاظ علمی و روانشناسی روابط عمومی خامما بالاتر و راحت تر ارتباط برقرار میکنن

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
منم همین طوره خونگرمم دیروز رفتیم پارک همین که نشستم رو نیمکت با یه خانم که نوه هاشو آورده بود صحبت ...

😂😂😂😂😂

من یبار این اتفاق برام افتاد، چهار ساعت پیش طرف بودم داشتم باهاش میگفتم میخندیدم اخرش موقع خداحافظی ...

موجودات عجیبی هستیم😂

من خودمم همینم، یکم صحبتمون طول بکشه زار و زندگیمو میگم😂حالا اسم طرفمم نمیدونم

😂😂😂😂👌

خانمای ایران خبرنگارای خوبی میتونن باشن اما به درد شغل جاسوسی نمیخورن چون بدون سیلی و شکنجه بشینی کنارشون همه چیو میگن😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خانمای ایران خبرنگارای خوبی میتونن باشن اما به درد شغل جاسوسی نمیخورن چون بدون سیلی و شکنجه بشینی کن ...

وایییییی جررررر عالیه😂😂😂😂