2777
2789
عنوان

گربه مرموز 😂🐈

199 بازدید | 25 پست

من یه گربه خیابونی داشتم و متاسفانه دیگه پیش من نیست.... 

یه روز داشتم میگفتم کاش گربه داشتم و برمیگشت و... دیدم یکی شبیه همون (تقریبا شبیه اونه) تو حیاطمونه و داره صدا میده رفتم بهش غذا دادم 

بعد جالبه غذاشو میخوره یه ساعت میخابه بعدم میره واقعا برام سواله کجا میره، و باز حدودا سه شب میاد و انقد صدا میده تا بهش غذا بدم 

تقریبا هر روز یه بار اونم ساعت سه بامداد پیداش میشه 

امشب هم ساعت 3 اومد انقدر صدام زد تا بیدار شدم رفتم غذا گرم کردم براش 😏😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان مرموز؟ این مفت خور.. مرموز کجا بود🤿

😂😂😂😂

مفت خور چرا؟ خب بیچاره پول نداره بده که 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تاپیک اخرت گفتی چنگ زد  دلشون میخواد با گاز و چک و چنگ ابراز محبت کنن بگن خاطر خواتم  دع ...

ولی این خیابونیه چون صبح تا شب میره تو خیابون آلودست 💔

احتمالا باید برم واکسن هاری بزنم باز 

آبکش شدم انقدر این واکسنو زدم 😂

پس کلا همشون همینن؟ فک کردم ناراحته که بهش دست زدم 

ولی این خیابونیه چون صبح تا شب میره تو خیابون آلودست 💔 احتمالا باید برم واکسن هاری بزنم باز  ...

اره عزیزم واکسن و بزن 

ولی اخلاقشونه اوج تشکرشه یه جا تو حیاط بهش بده انگل تراپیش کن لااقل از یه جهت خیالت راحت باشه 

یا دستکش ایمنی کار بخر 

مهرش رو از دلت ننداز خدا تورو بهش داده گناه داره مثلا میخواد بگه دوستت دارم

ولی این خیابونیه چون صبح تا شب میره تو خیابون آلودست 💔 احتمالا باید برم واکسن هاری بزنم باز  ...

شانس بیاریم پشتشونو نو نکنن بهمون( ببخشید) باسن و بدن بالا یعنی بلیس و این دیگه عاشقته

بابای دوستم هرچند وقت بااین صحنه رو به رو میشه 

اینا غش میکنن اگر منظورش و بدونه جفتشونو میزاره تو کوچه  

اره عزیزم واکسن و بزن  ولی اخلاقشونه اوج تشکرشه یه جا تو حیاط بهش بده انگل تراپیش کن لااقل از ...

حتما ❤️

جارو نمیدونم چجوری واسش درست کنم باید یه فکری بکنم واسش بعد اگه موندگار شد حتما ضد انگل میدم بهش 

آره باید دستکش بگیرم فکر کنم😁 

حتما، ممنون 🙏🏻🌹