2777
2789
عنوان

گربه مرموز 😂🐈

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
شانس بیاریم پشتشونو نو نکنن بهمون( ببخشید) باسن و بدن بالا یعنی بلیس و این دیگه عاشقته بابای دوستم ...

واقعاااا؟

امشب اینکارو هم کرد 

وقتی غذاش تموم شد اینکارو کرد 😐😐😂 

من نمیدونستم فکر کردم همینجوری اینکارو میکنه 

خیلی پرروعه پس😂💔

حتما ❤️ جارو نمیدونم چجوری واسش درست کنم باید یه فکری بکنم واسش بعد اگه موندگار شد حتما ضد انگل مید ...

یه گوشه خاک براش بریز مخصوصش وبخر ده کیلوش پنجه تومنه 

جلوی خودش بریز خر کیف بشه ظرفشو بزار 

توکل برخدا

خدا حفظت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ❤️ جارو نمیدونم چجوری واسش درست کنم باید یه فکری بکنم واسش بعد اگه موندگار شد حتما ضد انگل مید ...

عزیزم بامسواک کمی مرطوب نوازشش کن بعد که رطوبتش رفت لازم نیست دوباره خیسش کنی این حالت تداعی لیس زدن مادرشونو میکنه لذت میبرن دیستت هم بهش نمیخوره گرچه بخوره هم با صابون بشوری حله ولی لذت نوازش گربه با دست یه چیز دیگه است البته از نظر من 😄 . عزیزم یه چیز دیگه اون گربه گفتی چنگ زده قصدش چنگ  جنگی نبوده اون خواسته باهات بازی کنه و خودشو لوس کنه اکثرا فقط با دست بازی میکنن گاهی ناخواسته ناخونشون به دست میخوره بخدا گربه خیلی باصفت و مهربون.  زود جوش و با عاطفه است ازش بدل نگیر باور کن .  اون باهات دوست شده . واکسن هاری هم من شنیدم یکبار بزنی تا دوسال یا یکسال دقیق یادم نیست ایمنی میده  یکسال رو قطعا میدونم . اونم نگران نباش .🥰🥰🥰🐈‍⬛

عزیزم بامسواک کمی مرطوب نوازشش کن بعد که رطوبتش رفت لازم نیست دوباره خیسش کنی این حالت تداعی لیس زدن ...

من دیگه سمتش نرفتم راستش میترسم 😂 

براش غذا میزارم میاد میخوره میره 

خودشو برام لوس میکنه میخوابه رو زمین دستاشو میکشه مثل بچه کوچیکا، ولی خب میترسم بهش دست بزنم 

یوقت ممکنه بپره رو صورتم 🙃😂💔

چرا تاپیک اخرتو قفل کردی آخه

گزینه هات هردوشون یکیه 

ببین بعنوان فردی که سالهاست به گربه ها غذا میدم ميگما!

متاسفانه دیدم غذا دادن ما اونا رو وابسته میکنه. بعد اسباب کشی میکنیم میریم جای دیگه و اون گربه بدبخت میمونه تنها و وابسته و به طرز بدی میمیره! و فقط عذاب وجدانش برامون میمونه. احتمالا مادر بچه گربه بیاد دنبالش حالا تا اون موقع حمایت کن ازش. برای اون گربه بالغ هم یه جا غذا بریز که مثلا سر راهش باشه و فکر کنه خودش پیدا کرده تا وابسته ات نشه

چرا تاپیک اخرتو قفل کردی آخه گزینه هات هردوشون یکیه  ببین بعنوان فردی که سالهاست به گربه ها غ ...

آره بعدا دیدم هر دو تا گزینه مفهومش یکیه 💔😂 

آره تا وقتی که اینجاست ازش حمایت میکنم خداکنه بیاد ببرتش 

آخه چون تو خونس اون بیاد ببینه دعوا میکنه چون قلمرو اون بوده 🙃💔 

میریزم رو پشت بومی جایی بیاد ببره 

دقیقا موافقم اگه اونارو دستی کنیم بهشون ظلم بزرگی کردیم 

اما خب اگه این یکی بمونه دیگه تا لحظه ای که بتونم ازش سعی میکنم حمایت کنم و پیش خودم نگهش دارم