2777
2789
عنوان

به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 81 پست
عزیزم از قبل ک بلد نیستی میری سر کلاس معلم درس میده یاد میگیری اسون میشه

بهم میگن پیش خوانی کن نگاه کردم استرس گرفتم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ روه که همه رشته ها دارن منطق هم که یه چیزی شبیه ریاضی هست اما تئوری نوشتنی کمتر داره باز هم آس ...

تاریخ انسانی تخصصی هست  خیلی فرق داره منطقم نمی دونم شما رو چه حسابی میگی شبیه  ریاضیه چون اصلا نیس

یاد وضعیت پارسال خودم افتادم بی تجربه و سردرگم بودم 🥲چ زود گذشت من رشتم تجربیه

عزیزم ببین نظر من اینه هر رشته ای سختیای خودشو داره دبیرستان کلا خیلی سخت تر راهنمایی هس حالا هر رشته ای میخواد باشه

نمونه دولتی قبول شدی پس تواناییشو داری که بخونی این رشته رو 

موفق باشی گلم 

نمونه دولتی منظورته برو سختم نیس بخونی راحته حتی سختترین کتابها با خوندن راحت میشن

نه کلا رشته انسانی و کتاباش بعدشم سخت گیری مدرسه 

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
استاتر عکس کارنامه مو بفرستم برات؟؟ معدلم۱۹/۸۰سال دوازدهم فکر خودتو بکن دیک معدل دیپلمم ۱۹/۲ اگ بخون ...

می خوای بفرس یعنی آسونه من امسال همه رو پایانی ۲۰ شدم برگه اما زبان و ریاضی کم شد نمرم یعنی به نظرت بتونم بخونم

خیلی استرس دارم به نظرت از الان شروع کنم به خوندن یا برم تجربی

نمیخاد استرس بگیری یاد میگیری وقتی معلم میگه ولی من اینو میگم فکر اینو که انسانی از یجربی راحتره رو بندازه بره. باید بخونی تا بفهمی باید سر کلاس حواست جمع باشه مثل فلسفه ۱۱ ظاگه نفهمی فلسفه ۱۲ رو در جا میزنی جامعه شناسی رو اگه سال اول که راحتره  راحت بگیری نخونی قطعا دو سال دیگه رو هم نمی فهمی و همچنین فنون چون کاملا به هم ربط دارن 

یاد وضعیت پارسال خودم افتادم بی تجربه و سردرگم بودم 🥲چ زود گذشت من رشتم تجربیه عزیزم ببین نظر من ا ...

ایشالله 

همچنین گلم

می خوای بفرس یعنی آسونه من امسال همه رو پایانی ۲۰ شدم برگه اما زبان و ریاضی کم شد نمرم یعنی به نظرت ...

نظر منو میخای انسانی از ریاضی و تجربی سخت تره ولی مطالبش اینقد راحتن ک فقط نیاز داره درک کنی بفهمی علاقه نشون بدی بهشون نمیگن تاریخ سخته بشین تاریخشو برای حفظ کردن نه برای اطلاعات عمومی بخون ذه برابر بیشتر نفع میبری چه برای امتحان تشریحی و چه برای تست کنکور.ریاصیش اصن خیلیییی اسونه چیزی نیس بخدا زبانش هم عمومیه برای همه رشته ها یکیه عزیزم ولی خدایی خیلی خوبه روانشناسی دارع جامعه داره خیلی شیرنن بخدا اگ هزار بار برگردم بازم انسانی میخونم 

خدا♥️
 نمیخاد استرس بگیری یاد میگیری وقتی معلم میگه ولی من اینو میگم فکر اینو که انسانی از یجربی راحت ...

من متاهل هم هستم استرسم خیلی زیاده بتونم خوب بخونم یا نه