2777
2789
عنوان

به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی و تجربی هم یه نگاه بنداز خیلی سخت تره ها

نه به نظرم ریاضی آسونه تا اینا

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

عزیزم از قبل ک بلد نیستی میری سر کلاس معلم درس میده یاد میگیری اسون میشه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
از تجربی و ریاضی بهتره برو

شما خوندی که میگی راحتره ؟؟؟

نه خیرم اسی اصلا راحت نیس به عنوان کسی که خوندم میگم بکوب باید بخونی  تحربی و انسانی و ریاضی هرسه سخته 

مخصوصا فلسفه و منطق و تاریخ که دیگه بزار بره  عربیشم با ریاضی و تجربی زمین تا اسمون فرق داره 

نه عزیزم سخت نیست وقتی نمونه قبول شدی یعنی میتونی راحت بخونی با تلاش آنقدر الکی استرس نکشید از الان ...

ممنون خیلی می ترسم نتونم بخونم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

تاریخ روه که همه رشته ها دارن منطق هم که یه چیزی شبیه ریاضی هست اما تئوری نوشتنی کمتر داره باز هم آسونه نسبت به اون یکی رشته ها

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
واقعا؟نصف شبی حالم بد شد    

اره خیلی راحت تره نسبت به تجربی و ریاضی ولی قطعا و حتما نسبت به راهنمایی سخت تره و سختی های خودشو داره

درکل نگران نباش هروقت وارد مرحله جدیدی بشی سختی هات بیشترهم میشه

فقط هدف داشته باش و تلاش کن موفق باشی🌱

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜
شما خوندی که میگی راحتره ؟؟؟  نه خیرم اسی اصلا راحت نیس به عنوان کسی که خوندم میگم بکوب باید ب ...

خیلی استرس دارم به نظرت از الان شروع کنم به خوندن یا برم تجربی