2777
2789
عنوان

بچه هامو باباش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 85 پست
اینکه مثلا،داروی اعصاب چیزی مصرف کنی،که باعث بش مثلا جون بچه در کنار تو به خطر بیوفته

ن هیچی ن دارویی ن سیگاری ت موادی هیچی..خودمم معلمم شاغلم از نظر مالی هم مشکلی ندارم 

❤❤🐥🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کنه همون پروسه دادنش یه مدت زمان می‌بره ولی شیرخواره رو شنیدم دستور میدن با مأمور دم‌خونه میرن ...

فردا میتونم تو دادگاه بگم ی مامور بدن برم؟؟؟؟ چی بگم ۳ ساله ام رو هم بدن بچه ام خیلی وابسته اس😭

❤❤🐥🐣
ن هیچی ن دارویی ن سیگاری ت موادی هیچی..خودمم معلمم شاغلم از نظر مالی هم مشکلی ندارم 

فردا همان دادگاه بگو و هم بلافاصله برو ملاقات فوری بزن و هم شکایت کن برای شیر خوارع تا زودتر بیاد پیشت و بعد ک اومدن نده تا پدرشون ملاقات بگیره ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دارم ...از بابت شیر خوار خیالم راحت شد اما ۳ ساله ام چی 😭

ملاقات فوری بزن بسته برنظر قاضی چند روز بعد وقتش میرسه و باید بده اگه نداد شکایت کن یا برا شیرخواره رفتی هر دو رو بگو،،،ولی اگه راهی داره با وساطتت بچه ها رو بیاری امتحان کن مثلا یکی بره بیارع یا خودت بری برداری بیاری زود ،،،خواهر من ملاقات فوری بهش رای دادن برای یک هفته ی دیگه ،،پلی این راه ها رو با وکیل برو تا زودتر برسی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دارم ...از بابت شیر خوار خیالم راحت شد اما ۳ ساله ام چی 😭

پس اگه شوراست اونجا دادگاه نیست و تلاش برای آشتی هست هر چی گفتن بگو بچه هام رو ازم گرفتن. الان فقط ب فکر اونام و...اونقدر بگو تا بهش بگن ولی خودت جدا هم درخواست ملاقات فوری و هم شکایت برا آن شیرخواره بکن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ملاقات فوری بزن بسته برنظر قاضی چند روز بعد وقتش میرسه و باید بده اگه نداد شکایت کن یا برا شیرخواره ...

به واسطه ها نداده گفته فردا دادگاه معلوم کنه بعد ..میترسم با مامور برم درو باز نکنن ...یا بچه هارو قایم کنه منو اذیت کنه اون‌موقع چی ...میتونه نده حتی اگه با مامور برم؟؟

❤❤🐥🐣
عزیزم نگران نباش شوهر خواهر منم گروگان گرفته بود بعد یه مدت مجبور شد آورد الان بر عکس شده نمیاد ببرع ...

زورش بمن و بچه هام نرسه ب مادرش می‌رسید ...بچه هامو بگیرم میدونم چیکار کنم خدا ی قدرتی بهم بده برا همیشه بندازمشون از زندگیم بیرون

❤❤🐥🐣
پس اگه شوراست اونجا دادگاه نیست و تلاش برای آشتی هست هر چی گفتن بگو بچه هام رو ازم گرفتن. الان فقط ب ...

ن دادگاهه ...اولین جلسه هردو با وکیل میریم...هدف هردومون طلاقه ..شوهرم هیچ فساد اخلاقی یا معتاد اینا نیس 

خودش هم میدونه منم تو این زندگی خیلی مادر و خواهراش اذیت کردن ولی مشکل بزرگ شوهرم اینه نمیتونه جلوشون وایسه بزرگترا میگن جدا شید مادرشوهرم نمیزاره منم دیگه ن اعصاب برام مونده ن روحیه ای...چاره فقط طلاقه اما این وسط بچه هام پیشم نیسن خیلی ضعیف شدم حس پوچی میکنم پیشم بودن قدرت میگرفتم 

❤❤🐥🐣
ن دادگاهه ...اولین جلسه هردو با وکیل میریم...هدف هردومون طلاقه ..شوهرم هیچ فساد اخلاقی یا معتاد اینا ...

عزیزم این روزا رو خواهر من گذروند اونم چهار ماهه در گیره ،،،تو بیابون ک‌نموندن پیش پدرشون هستند و ب زودی میان پیشت ،،،اینقدر بی قراری نکن شوهرت دلش همین رو میخاد 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌