2777
2789
عنوان

بچه هامو باباش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5447 بازدید | 85 پست
آره دقیقا ...حالا میتونه بزرگه رو بیاد بگیره؟ 

نه فقط وقت ملاقات می‌تونه بگیره ک اگه سخت باشه برا بچه کم و کمتر می‌کنن،،،توافقی هست میتونی بگی سخته برا بچه مثلا بکنن هر دو هفت یک روز 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آره اون یه ساعتی ک کلانتری منتظر موندم بیاره داشتم میمردم گفتم پسر بزرگمو نمیاره بدتر میشه بچم ببینه ...

وای خدا چقدر خوب،،،ب نظرم نفعمیده و اورده و چه خوب ح هول کرده ،،،الان ازت هم مترسع ،،،،لذت ببر از بچه ها گلم ،،،❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط وقت ملاقات می‌تونه بگیره ک اگه سخت باشه برا بچه کم و کمتر می‌کنن،،،توافقی هست میتونی بگی سخته ...

خب خداروشکر ..اما دستش درد نکنه میدونس پسر بزرگم چقد داداششو دوس داره اونم آورده بود جدا نشن 

خدا هیچوقت بچه هامو ازم جدا نکنه 🙏

❤❤🐥🐣
وای خدا چقدر خوب،،،ب نظرم نفعمیده و اورده و چه خوب ح هول کرده ،،،الان ازت هم مترسع ،،،،لذت ببر از بچ ...

ن میدونس حتی تو کلانتری هم فهمید ...قبل اومدن هم. وکیلش زنگ زده اونم حتما بهش گفته ک ..نترسیده بود اما شدیدا ناراحت بود و پربغض بخاطر بچه ها 

❤❤🐥🐣
ن میدونس حتی تو کلانتری هم فهمید ...قبل اومدن هم. وکیلش زنگ زده اونم حتما بهش گفته ک ..نترسیده بود ا ...

پس ب خاطر خود بچه داده ‌‌ک پیش هم باشن  بازم خوبه هنوز براش مهمه،،،،چقدر خوشحال شدم اون لحظه ر تصور کردم ،،،افرین محکم و قانونی برو و اصلا سر خم نکن براش

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اره بازم ته غیرتی داشته ،،،،دیدنت  چه حالی داشتن ؟؟!

۷ ماهه ک بغض کرد گریه کرد بغلم با اینکه شیرخشکیش کردن اما از رو مانتوم دنبال سینه می‌گشت.. ۳ ساله هم تا منو دید خندید اومد بغلم بعد بوسیدن باباش...باباش هم ک کلا پشیمون و ناراحت بود ..زندگیشو سر هیچ و پوچ خراب کرده نمیتونه ب خواهرا و مادرش بگه دخالت نکنید انقد بهشون رو داد آخر سر از دادگاه و کلانتری آوردیم. 

❤❤🐥🐣
۷ ماهه ک بغض کرد گریه کرد بغلم با اینکه شیرخشکیش کردن اما از رو مانتوم دنبال سینه می‌گشت.. ۳ ساله هم ...

عزیزم دعا میکنم واقعاً با دوری از بچه ها و شما سر عقل بیاد و جای خالی شما یکم براش روشن کنه می‌باید باشه کی نه،،احساس میکنم مرد بدی نیست ،،،و تا جایی میتونی بی احترامی نکن ک راه برگشت سخت نشه و ان شا الله غیرتش ب جوش بیاد و بیاد دنبالتون. برید سر خونه و زندگیتون 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۷ ماهه ک بغض کرد گریه کرد بغلم با اینکه شیرخشکیش کردن اما از رو مانتوم دنبال سینه می‌گشت.. ۳ ساله هم ...

الهی عزیزم🥺شیرش بده چون بزرگ هست یادش میاد سینه رو ،،،،مواظبشون باش❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ملاقات بزنه چند روز ی بار میبره؟؟؟

هر وقت بزنه وشماهم موافق باشی..مثلا یکی بیست روز یکبار یکی هفته ای یه بار یکی ماهی یه بار من خودم هفته ای دوشب..ب سن بچه ربط داره..ب صلاح دید قاضی ونظر دوطرف وتوافق دوطرف