2777
2789
عنوان

بچه هامو باباش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 85 پست
ن اصلا ..با مادر شوهر یه خونه زندگی میکنم خیلی دخالت ها و دعواها بود ..شوهرم از لج مادرش گف زنمو طلا ...

میتونی بگیری شک نکن ،پسرن یا دختر؟

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
عزیز من هر دو تا از بچه هات ، پیش خودت باید باشن  . مگه وکیل نداری؟  بپرس  بهت میگه ...

چرا دارم فردا اولین روز دادگاهه ...اما تا فردا دلم میترکه اومدم ببینم کسی تجربه ای داشته 

❤❤🐥🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قراره همه پروسه رو طی کنم اما میخوام از الان پیشم باشن من فعلا اولشم تازه فردا اولین جلسه اس

حامی داری ؟مثلا اگه گرفتیشون میتونی ،کسی هست ساپورتتون کنه؟

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
والا اختلاف و عدم سازش و عدم تمکین بود 

چه جالب خواهر من برا هر کدوم جدا رفت البته شورای حل اختلاف اره اونا ب هم ربط دارع و مهم آشتی هست و...ولی دادگاه برای هر چیزی جدا دادخواست‌ داد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هم اون سه‌ساله  هم اون ۷ ماهه چه شیر خشک بخوره ، چه شیر مادر ، باید پیش خودت باشه ، شکایت کن ، ...

شکایت کنه همون پروسه دادنش یه مدت زمان می‌بره ولی شیرخواره رو شنیدم دستور میدن با مأمور دم‌خونه میرن و میدن ب مادر 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌