2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشمممم

500 بازدید | 13 پست

بخدا خسته شدم دیگه تورو به هرکی که میپرستین دعام کنید معجزه شه زندگیم راحت شم تورو قرآن من ی حاجتی دارم که حالم با اون خوبه 😭 بخدا خستم 

دعا کنید برام حتی شده ی آیت الکرسی یا حمد هرچیی 

هرچی خوندید بگین تا شاید خیری بشه چند نفرمم ببین تاپیکمو😭😭💔بخدا نمی‌کشم دیگههه انگار صد سالمه انقد خستم 

حساب دست دو نفره☺️

خوندم عزیزم الهی ک هرچ زودتر حاجت رواشی گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حالم انقدع خرابه روز شماری میکنم که فقط بشه

ازته وجودم درکت میکنم چون خودمم ۳۲ساله ۳۲روز خوش ندیدم منتظر ی معجزم همین و بس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مطمئن باش هیچ چیز بدی برات اتفاق نخواهد افتاد و بخواه هر چی خیر هست برات بشه.

یکوقتایی خیلی خیلی سخت میگذره و ادم پوست میندازه ولی بعد مدتی حتی برای اون سختی هم خداروشکر میکنه.

به خودت و باورات ایمان داشته باش و مطمئن باش هیچ چیز بدی برات اتفاق نمیفته قول میدم بهت بهترین برات اتفاق میفته.من معجزه این جمله رو بارها تو زندگیم دیدم . 

من دعا میکنم هرچه زودتر به نتیجه حرفم برسی دوستم 

مطمئن باش هیچ چیز بدی برات اتفاق نخواهد افتاد و بخواه هر چی خیر هست برات بشه. یکوقتایی خیلی خیلی سخ ...

هیچکس از زندگی اون یکی خبر نداره بخدااا😭فقط امیدوارم فعلا 

حساب دست دو نفره☺️

هیچکس از زندگی اون یکی خبر نداره بخدااا😭فقط امیدوارم فعلا 

مطمئنن همینطوره عزیزدلم .به زودی به ارامش میرسی بهت قول میدم 

منی که میبینی این هارو دارم بهت میگم وحشتناک ترین اتفاق های زندگی رو گذروندم که امکان نداره کسی درد منو کشیده باشه و داشته باشه .هر کسی میشنوه گریه میکنه برام.ولی بابت تک تکشون گفتم شکر.نه اینکه بگم چون خدا خواسته شکر  میکنم .نه.اصلا.

چون بعد هر کدوم ازین اتفاقا بهم ثابت شد اگر نمیفتاد جقدر وحشتناک بود الان هم بخاطر همه مشکلاتم روزی ۸ قرص مصرف میکنم .

ادمیزاذ یکبار به دنیا میاد برای هیچ هیچ هیچ چیز غمگین نباش