2777
2789
عنوان

کسی اشنای دندانپزشک جوان داره؟

752 بازدید | 29 پست

سلام من رشتم اتاق عمله اما هدفم دندونه. ملاکم توی انتخاب رشته بیشتر درامد و پرستیژه و تاحدی علاقه. از رشته خودم بدم نمیاد ولی عاشقش هم نیستم. توی ۲۴ سالگی فارغ التحصیل میشم. من بیشتر ملاکم درامده‌. بنظرتون کنکور بدم برای دندون و ایا درامد و اینده دندون ارزشش رو داره که براش کنکور بدمو ۶ سال درس بخونم؟ منظور من از درامد خوب اینه که با کار کردن توی کلینیک یا درمانگاه ماهی ۴۰ ۵۰ درامد داشته باشم بدون اینکه مطب بزنم. یا اینکه دندون هم سختی و گرفتاریای خودشو داره و لزوما به این درامد نمیرسم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا برو دندون امسال من کلی تحقیق کردم درین مورد پزشکی نه ها فقط دندون

منم تحقیق کردم و میدونم دندون بهتره پزشکیه ولی چیزی که از دور ببینی و واقعیت این رشته، خیلی وقتا باهم فرق داره. من میخوام مطمئن شم دندون همونقدر که فکر میکنم درامد داره..چون از روی عشق نمیام و هدف درامد خوبه 

با کار کردن توی کلینیک صد سال به این درامد نمیرسی 😅 مخصوصا با مالیات های پلکانی

میشه بیشتر درمورد درامدش بگین؟ مثلا بدون مطب زدن و با کار کردن دو شیفت توی درمانگاه یا کلینیک، چقدر درامد دارن؟ 

منم تحقیق کردم و میدونم دندون بهتره پزشکیه ولی چیزی که از دور ببینی و واقعیت این رشته، خیلی وقتا باه ...

بله من دوتا نزدیکانم دندونن

عالیه

یکی تو سی سالگی از پرستاری کشید بیرون و نشست خوند ازاد اورد

یکی هم از اول دندون اورد و بعدم رفت امریکا

البته امریکا مدرک دندون اینجارو یکم تطابق ضعیف داد و یکی دوسال امریکا باز خوند تا مدرک گرفت و بعدم ازمون تخصص داد

درهرحال اینده روشنه ولی قطعا تلاش لازمه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
میشه بیشتر درمورد درامدش بگین؟ مثلا بدون مطب زدن و با کار کردن دو شیفت توی درمانگاه یا کلینیک، چقدر ...

زیاد نیست

چون بیشترش میره توی جیب صاحب کلینیک 

و مالیات فقط از جیب تو کم میشه :))))))

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
بله من دوتا نزدیکانم دندونن عالیه یکی تو سی سالگی از پرستاری کشید بیرون و نشست خوند ازاد اورد یکی ...

اونی که بعد از پرستاری رفت دندون الان فارغ‌التحصیل شده؟ چیکار میکنه؟ چون اخه من از روی عشق و علاقه به دندون فکر نمیکنم و ملاکم درامدشه. مثل رشته الان خودم که عاشقش نیستم.. بدمم نمیاد ولی خب درامدش ده دوازدس و معمولیه

اونی که بعد از پرستاری رفت دندون الان فارغ‌التحصیل شده؟ چیکار میکنه؟ چون اخه من از روی عشق و علاقه ب ...

اره بابا

رفت کلینیک چندسال و بعد خودش مطب زد داداش و خواهر و زن و همه رو هم کرد منشی و دستیارش

واقعا خداروشکر درامدش عالیه

هم وقتی کلینیک داشت هم الان که بهتر شده

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد