2777
2789
عنوان

ای کاش...

329 بازدید | 26 پست

ای کاش الان موهام بلند بود ابرو و مژه هامم درمیومد،امسال هر چی دوس داشتمو از دس دادم از آدم ِ زندگیم تا سلامتی و مو و مژه هام و....

💔دعا کنید موهام زود در بیاد خواهش میکنم الان تازه نوک زده

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
چرا عزیزم موهات مگ چ اتفاقی واست افتاده

عزیزم سرطان دارم ،دارم روند شیمی درمانیو میگذرونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوب میشی عزیزم امیدت به خدا باشه اسمش ترسناک هست امااگه روحیتو نیازی خیلی زود خوب میشی من نمونه زیاد دیدم عزیزم خدا همه بیماران رو شفا بده انشالله

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
انشالله خوب میشی عزیزم امیدت به خدا باشه اسمش ترسناک هست امااگه روحیتو نیازی خیلی زود خوب میشی من نم ...

جدی گلم؟موهاشون زود در اومده؟چقد طول کشیده تا ابرو و مژه و مو دربیاد من از خونوادم دورم دوس دارم ببینمشون با این شرایط نمیتونم برم خونمون خیلی ناراحتم

جدی گلم؟موهاشون زود در اومده؟چقد طول کشیده تا ابرو و مژه و مو دربیاد من از خونوادم دورم دوس دارم ببی ...

اره عزیزم یکیش خاله مامانم بوده هم سرطانش خوب شده هم موهاش دراومده تازه سنشون از شما خیلی بیشتره ولی روحیش خوبه

یکی هم نوه همسایمون خوب شدهسرطان خون داشت الانم خوبه خوبه تازه عروس شده 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اره عزیزم یکیش خاله مامانم بوده هم سرطانش خوب شده هم موهاش دراومده تازه سنشون از شما خیلی بیشتره ولی ...

عزیزدلم ممنون بابت حرفای قشنگت کلی بهم روحیه دادی

عزیزدلم ممنون بابت حرفای قشنگت کلی بهم روحیه دادی

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم  ♡من دلم روشنه یکی از همین روزا میای و میگی خوب شدم و تاپیک میزنی و موهاتم تا کمرت بلند شدن😘😘

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم  ♡من دلم روشنه یکی از همین روزا میای و میگی خوب شدم و تاپیک میزنی ...

فدای دلت بشم عزیزدلم انشاالله💚

من فروردین ماه اخرین جلسه شیمی رو تموم کردم الانم موهام 15 سانت شده ابروهامم دراومده و پلکم درومد فقط کوتاهه عزیزم تو هم غصه نخور باز به همون شرایط قبلی برمیگردی 

من فروردین ماه اخرین جلسه شیمی رو تموم کردم الانم موهام 15 سانت شده ابروهامم دراومده و پلکم درومد فق ...

سلام عزیزدلم ممنونم ک اطلاع دادین ،من دو جلسه شیمی درمانی دارم موهام تازه داره درمیاد ولی خب خیلی نگرانم کاش زود در بیاد برگردم شهرمون،واسه مژه هامم سرمه میکشم بلکه اونایی ک ریختن دربیاد💚

ایشالا همیشه تنتون سالم باشه

من فروردین ماه اخرین جلسه شیمی رو تموم کردم الانم موهام 15 سانت شده ابروهامم دراومده و پلکم درومد فق ...

ببخشید گلم ناخنهاتونم ابی شدن؟الان برگشتن ب روال قبلی؟من حس میکنم قیافمم عوض شده و چشام کوچیک شدن

ببخشید گلم ناخنهاتونم ابی شدن؟الان برگشتن ب روال قبلی؟من حس میکنم قیافمم عوض شده و چشام کوچیک شدن

ناخونام کبود شده بود اواخر شیمی هم از گوشتش جدا شد الانم هنوز خوب نشده همش یه لایه کنده میشه ولی خب ناخون سالم دراومده ناخونام پاهام زیاد درد میکرن حالا دیگه خوب شده  من 25 جلسه هم رادیو تراپی کردم پوست دستامم سیاه شده بود الان خوب شده فقط رو صورتم لکه بزرگ افتاده که مهم نیست مهم دردام بود که تموم شدانشاله که تو هم به سلامتی تموم کنی