2777
2789

من خیلی بی برنامه و مزخرف دارم درس میخونم:( 

از اینک مشاور بهم بدون درنظر گرفتن روحیه و نظر خودم برنامه ساعتی و صفحه ای بده هم متنفرم چون اگ طوری ک برنامه گفته اجرا نکنم استرس میگیرم و میگم ک من نمیرسم من کُندم و و و... 

دوسدارم ی مشاور باشه ک نظر خودمو بدونه و طبق نظر و روحیه خودم بهم مشاوره بده و کمکم کنه من الان میخونم خیلیم خط ب خط درس رو حفظم ولی تست نمیزنم و این واقعا بی ارزشه!!!

بنظرتون چیکار کنم؟ مشاور بگیرم نگیرم؟ شخص خیلی کاربلد و خوبی رو میشناسید؟

اگر برنامه ریزی رو یاد بگیری 

و منابع درست رو پیدا کنی 

و استمرار داشته باشی 

تنها چیزی که مهم نیست مشاوره 

من خودم نداشتم 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
اگر برنامه ریزی رو یاد بگیری  و منابع درست رو پیدا کنی  و استمرار داشته باشی  تنها ...

شما چی قبول شدی؟ 

من اتفاقا چیزی ک ندارم استمراره:/ چقد زود خسته میشم چقد زود بهم میریزم چقد زود جو گیر میشم خعلی عیبای دیگه دارم ک اصلا بخوام بگم از حوصله خارجه:( 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی قبول شدی؟  من اتفاقا چیزی ک ندارم استمراره:/ چقد زود خسته میشم چقد زود بهم میریزم چقد ز ...

من فرهنگیان عزیزم 

بدون مشاور 

منم انگیزه و حوصله نداشتم 

از هدیه و پاداش استفاده کن ویسای انگیزشی گوش کن 

آرزوهاتو بنویس 

من کل اون ۱ سال داشتم خودمو گول میزدم 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃