2777
2789
عنوان

بچه ها فک کنم نتایج اومده

371 بازدید | 28 پست

توی چند تا کانال دیدم که خبرشو گذاشتن نتایج در سایت سنجش قرار گرفت . توکل بخدا 

ان شا الله که موفق باشید اینم بدونید که ارزش شما به چند تا عدد بستگی نداره اینم یه مرحله از زندگیه 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام یه کانال دیگه گذاشته فعلا نیومده 

خیلی خیلی ببخشید 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

میشه لطفا عوض فکر کردن سایتو چک کنی بعد تاپیک بزنی؟

اوکی

سوال داشتید بیاید اینجا

دانشجو پرستاری😉

https://rubika.ir/joing/EHFJIGJE0YTXDRIJPWZROLFXQCZYSSCO

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ع جدی؟  یکی از فامیلای ما کنکور داده امسال همه پای سیستم نشستن تا نتیجه بیاد غیبت کنن🤣

کاری قشنگی نیستا

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
ع جدی؟  یکی از فامیلای ما کنکور داده امسال همه پای سیستم نشستن تا نتیجه بیاد غیبت کنن🤣

من ب عنوان یه کنکوری اعلام میکنم فامیلا زودتر از من خواهند فهمید نتایج اومده..ملت بی فرهنگ ک میگن همینه..سرمون تا ماتحت تو با...سن دیگرانه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نیومدههه بروزرسانیع سایت😁😂

این خیلی بد بود😂

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ن الان نیومده ولی میگن تا چن ساعت دیگه میاد🥹

دیشبم ی عده سسخل میگفتن تا نه شب یا فوقش دوازده میاد

فعلا نمیاد به مشکل محاسباتی بر خوردن اگه سیستمتون ارور میده بخاطر بازدید زیاد سایته و باگ نت وگرنه الان دوروزه سایت اینجور