2777
2789
عنوان

دوستم واسم بدل اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 39 پست
نه من نقره های گرون رو خوشم اومد اون از این بدل زردا اورده ک دارن سیاه میشن

عزیزم تو که نگفتی اون بخره اون بد برداشت کرده

نیازی هم نیست به این زودی جبران کنی چون مناسبتی نبوده میتونی چند ماهه دیگه یه چیزی که دویت داره فیکو بنجلشو بخری بهش بدی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز.  انتظار داشتی. از اونها که خوشت اومده. بره بخره    

من به اون خانم توضیح دادم چی اورده

نگفتم توقعی داشتم

مگه من گفتم بخره اصلا

شما تونینی سایت چرا اینجور رفتارمیکنید

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
ن عزیزم  میگم لازمه چیزی بخرم یانه واگه اره چی بخرم

بله.   لازمه برای تشکر و محبتش. شما هم کادو بخری.   من همیشه.  قیمت حدودی کادو طرف رو پیدا میکنم.   یک مقدار لز اون گرونتر براش،میخرم

لازم نیست الان بخری چیزی ولی مناسبتی حتما براش ی چیز قشنگ بگیر 

اون خانم ب حد وسع خودش خریده مگه طلبکاریم ازش

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
عزیزم تو که نگفتی اون بخره اون بد برداشت کرده نیازی هم نیست به این زودی جبران کنی چون مناسبتی نبوده ...

مرسی گلم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
من به اون خانم توضیح دادم چی اورده نگفتم توقعی داشتم مگه من گفتم بخره اصلا شما تونینی سایت چرا ای ...

ما بد رفتار نکردیم.    شما. بد توضیح دادی.    دیدی که همه هم. همین طور بهت گفتن.    سوال میکنی.  ظرفیت جواب داشته باش

ما بد رفتار نکردیم.    شما. بد توضیح دادی.    دیدی که همه هم. همین طور بهت گفتن. ...

خانم محترم من فقط گفتم ازنقره گرون خوشم اومده و نشونیای چیزی ک اون اورده رو دادم 

شمااگه واسه دعوا اومدی توسایت برگرد ازاول بخون

مگه گفتم چرا نقره نخرید که میگی طلبکاری؟اگه میگفتم چرا نقره نیورد یا گله میکردم حرف شما درست میشد

در صورتی ک من فقط نشونیای اون هدیه رو دادم ک متوجه بشید من هدیه بخرم یانه..

شاید کاربرای دیگ اشتباه کردن و حتی یک نفر گفته منزورش بامن نبوده 

شما چرا بگی اخه

ما بد رفتار نکردیم.    شما. بد توضیح دادی.    دیدی که همه هم. همین طور بهت گفتن. ...

منظور