2777
2789
عنوان

دوستم واسم بدل اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پول نداشته خواسته خوشحالت کنه کسایی که میگن باهاش کات کنه و درک نمیکنم اون لطف کرده شما هم بعدا لطفشو به اندازه خودش جبران کن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
واااا در حد توانش برات خریده و بهت لطف و محبتش رو ابراز کرده  طلبکارید مگه    

واقعا بعضیا چقد پرتوقع هستن

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
واااا در حد توانش برات خریده و بهت لطف و محبتش رو ابراز کرده  طلبکارید مگه    

ن عزیزم 

میگم لازمه چیزی بخرم یانه

واگه اره چی بخرم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

فقط عکسش

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
واقعا بعضیا چقد پرتوقع هستن

خوبه من حرفی نزدم

فقط سوال پرسیوم لازمه چیزی بخرم؟؟؟

شما انگار درست متوجه نشدی

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
خوبه من حرفی نزدم فقط سوال پرسیوم لازمه چیزی بخرم؟؟؟ شما انگار درست متوجه نشدی

نه من شمارو نمیگم بقیه که میگن کات کن میگم