2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از طلاق

373 بازدید | 12 پست

من تقریبا ۵ ساله که جدا شدم شوهرم با کلی دروغ و تهمت طلاقم داد چون دلش جای دیگه بود ، الآنم پیش خانوادمم ، پدر مادرم خوبن فهمیده ان، درکم میکنن ولی بیچاره تو خرج خودشون هم موندن ، من خودم یه دوسالیه میام سرکارم ، الان فروشنده یه شیرینی فروشی ام ، خرج خودمو در میارم . خاستگار مناسبم تو این چند سال نداشتم . هم تنهایی سخته هم بی پولی هرکس ام میاد سمتم واسه صیغه و سو استفاده میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی طلاق گرفتم آره؟خب بی خیالشون زندگی کن برو مسافرت برای خودت خرج کن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

منم تنها دغدغم برای بعد طلاق مشکلات مالی

پس مجبورم پافشاری کنم برای مهریه

تازه من پدرم اجازه نمیده،سر این جور شغل ها هم برم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

فکر نکنم درآمدش اینقدر خوب باشه

والا من تهران یه جا شیرینی فروشی آگهی زده بود 9 میلیون حقوقش بود اینم بده برای یه زن تنها؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
والا من تهران یه جا شیرینی فروشی آگهی زده بود 9 میلیون حقوقش بود اینم بده برای یه زن تنها؟

اگه بخواد برای خانوادش خرج کنه پول زیادی نیست 

تازه اگه اینقدر بدن معمولا نیروی زن میگیرن که حقوق کمتر از وزارت کار بدن بدون بیمه

اگه بخواد برای خانوادش خرج کنه پول زیادی نیست  تازه اگه اینقدر بدن معمولا نیروی زن میگیرن که ح ...

بهر حال حساب کنی هر جا بری چه حسابداری چه جای دیگه معلومه که حقوق زن کمه...مگر مهندس دکتر باشی...