2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست
بعضیاتون خیلی از خدا دور شدین فکر میکنید خیلی با فهم و شعور و با فرهنگین و بعد هرچی از دهنتون در می ...

دقیقا برگشتن هرچی فحشه میدن بهم بعدا خودشون ادعای فرهنگ میکنن

من نصف کارایی ک اون خانواده با خالم اینا کردنو فاکتور گرفتمم حوصله نداشتم بنویسم

بعضیاتون خیلی از خدا دور شدین فکر میکنید خیلی با فهم و شعور و با فرهنگین و بعد هرچی از دهنتون در می ...

خودتو بزار جای خواهر پسره اگه یه دختر با ابروی خونوادت اونم تو محل کارش این کارو می کردی می رفتی نازش می کردی میدونی سکته یعنی چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خنده دار حتما اون زمان سن وسالتون کم بوده  حتما هم بدون اطلاع ب خونواده تون رفتین ...

اره اگه شوهر خالم میفهمید عمرا اگه میزاشت دختر خالم صبح زود سوییچ باباسو پیچوند رفتیم

نمیدونم من خودم ۱۸سالم بیشتر نبود  بعد اینکه اونا اون همه ابرو دخترخالمو بردن فخر فروختن اینجا ...

ببخشید شما بعد ۱۰سال از کجا انقدر آمار دقیق دارید 

دختر خالت احتمالا دیده پسره داره جدا میشه شاید هوایی شده باز

با یه تیکه انداختن دخترخالت چقد ناراحت شدی خودت رو جای خونواده ی پسره بزار که هم ابروی پدرش رو بردین ...

شما حالا چرا انقدر توهین میکنی. انگار از خانواده پسره ای هی حرفای اونارو داری تکرار میکنی. بهتر هم میشه همین حرفارو زد بدون توهین

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خودتو بزار جای خواهر پسره اگه یه دختر با ابروی خونوادت اونم تو محل کارش این کارو می کردی می رفتی ناز ...

واا چرا شما خودتو نمیزاری جای دختری ک با ابروش بازی شد جشن نامزدی همه رو دعوت کرد بعد بهم زده شد از طرف خ پسر  ک چرا چون دخترعموش عاشقشه

تویی ک اینجوری فش میدی مثل همونا تازه ب دوران رسیده ای

واا چرا شما خودتو نمیزاری جای دختری ک با ابروش بازی شد جشن نامزدی همه رو دعوت کرد بعد بهم زده شد از ...

قشنگ معلومه یکی از هموناست😹

میگه ی تبکه دادن ب دختر خالت انگار تو خانواده ما بوده از کل جربان باخبره یکی مثل همون نوکیسه هاست ک انقدر همزاد پنداری میکنه 

دقیقا   به زور که نمیشه خودتو تحمیل کنی  این جور روابط از ریشه اشتباهه

این ک ب زور خودتو تحمیل کنی واسه دختر خاله من صدق نمیکنه پسره دوسش داشت وایه دختر عمو پسره صدق میکنه ک الان بعد چندسال ازدواج اجباری داره طلاقش میده ازدواج قرار نیس همیشه ب حرف خانواده ها باشه عشق بین دوطرفم مهمه

کلا تابلو بوده دوس پسرت پدر کشتگی داشته وگرنه چرا بایدآدرس میداد و بهتون میگفت برید این کارو کنید&nb ...

اون ک ادم لاشی بود بلانسبت 

ولی فکر نمیکنم پدر کشتگی داشتن چون اگه اینجوری بود بالاخره میفهمیدیم ی جوری رو میشد 

چون تقریبا همه باهم اشنا بودیم

این ک ب زور خودتو تحمیل کنی واسه دختر خاله من صدق نمیکنه پسره دوسش داشت وایه دختر عمو پسره صدق میکنه ...

عزیزم   خانواده اش به شدت مخالف بودن  پس از ریشه اشتباهه

درسته دو نفر همدیگرو دوست داشتن اما اینکه خانواده اش اونو نمیخواستن و اون همه دعوا شده پس میخواسته خودشو به زور به اون خانواده تحمیل کنه   ازدواج تنها به دو نفر مربوط نمیشه  به دو خانواده مربوط میشه   بعدش هم  با اون کاری که شما کردین و آبروشونو بردین چه توقعی دارین   پدر اون پسره حق داره از دخترخاله ات متنفر باشه