2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست
عزیزم   خانواده اش به شدت مخالف بودن  پس از ریشه اشتباهه درسته دو نفر همدیگرو دوست داشتن ...

منم حرف شمارو میزنم درسته خانواده هم مهمه ولی خود دو طرف مهم تر هستن خانوادش مخالف بودن چون دختر عموش  گفته بود اگه فلانی ازدواج کنه من خودمو میکشم 

دوتا عاشقو از هم جدا کزد ک خودش ب خواستش برسه ولی چ فایده زندگی ک عشق دوطرفه وجود نداشته باشه؟

الان دارن جدا میشن بهتر نبود وقتی میدید طرف دوسش نداره خودشو بکشه کنار؟؟زندگی خودشو و دونفر دیگه هم خراب کرد

نمیدونم من خودم ۱۸سالم بیشتر نبود  بعد اینکه اونا اون همه ابرو دخترخالمو بردن فخر فروختن اینجا ...

خب به شما ها چه کی رو میخاستن بگیرن.اگه دخترخاله ی کنه تو میخاست نامزدیشو بهم نمیزد،البته حقم داشتن بهم بزنن بااین شخصیتتون

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله ت الان با پسره سر و سری نداره؟ از کجا میدونه داره طلاق میگیره؟ نکنه فکر کرده زنش و طل ...

والا شایدم اینا بعداینکه پسره زنشو طلاق داد ،میرن جلو مغازشون دادو بیداد که بیا بگیر مارو

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

دقیقا برگشتن هرچی فحشه میدن بهم بعدا خودشون ادعای فرهنگ میکنن من نصف کارایی ک اون خانواده با خالم ا ...

منم فازشونو نمیفهمم. احتمالا مثل همونا هستن که باهاشون همزاد پندارری میکنن

دختر خاله ت الان با پسره سر و سری نداره؟ از کجا میدونه داره طلاق میگیره؟ نکنه فکر کرده زنش و طل ...

احمقه دیگه 

خود دخترخالم با شوهرش مشکل داره

منم بش گفتم از چی ناراحتین جفتتون دارید طلاق میگیرید

بهم اخر سر میرسید دیگه فش و ناله و نفرین نداره هرچی نفرین ب دوستپسر من میکنه گور بابای اون اصلا

ولی ب در میگه ک دیوار بشنوه

والا شایدم اینا بعداینکه پسره زنشو طلاق داد ،میرن جلو مغازشون دادو بیداد که بیا بگیر مارو

انقدر ک همزاد پنداری میکنید بعضیاتون ادم حس میکنه یکی مثل همون دختر عموی اویزون پسره هستید😹

پسره اگه دوسش داشت واسش تلاش میکرد میفهمی.بااین کارایی که شماها کردین پسر هزاربار باید خداشو شکر کنه ...

پسره بچه بود الان دیگه زرنگ شده 

داره زنشو طلاق میده بخاطر این خانوم

منم فازشونو نمیفهمم. احتمالا مثل همونا هستن که باهاشون همزاد پندارری میکنن

شک نکنن یکی مثل همونا هستن وگرنه این همه فشار خوردن و بد وبیراه گفتن ب منی ک نمیشناسنم طبیعی نیس😹❤

دخترعموهه اویزون نبوده،دخترخاله ی تو اویزونه و عقده ای که رفته جلو مغازه طرف کولی بازی دراورده.

نکنه فامیلشونی یا خودشی؟😹

حالت خوبه واقعا؟

بیا چماق بهت بدم برو بزنش از طرف خودت ک زدی عقده هات خالی شد از طرف منم بزن