2777
2789
عنوان

صدای دریا چه ارامشی داره👀🌊

229 بازدید | 25 پست

جاتون خالی نشستم‌ دارم دریا رو‌تماشا میکنم چه ارامشی داره

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش من و گیتارمم هم اونجا بودیم🥲🚶🏻‍♀️

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

یعنی لب دریا و توی اوج آرامش هم بازم اومدی نی نی سایت تاپیک زدی؟

سم😂😂

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

الان توی این دمای هوا و این وقته ظهر هر جا کناره دریا باشی پخته میشی و به آرامش نمیتونی برسی😃

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
الان توی این دمای هوا و این وقته ظهر هر جا کناره دریا باشی پخته میشی و به آرامش نمیتونی برسی😃

آره به خدا. اینقدر هوا شرجیه و گرمه که من الان ترجیح میدادم تهران تو ترافیک و دود و دم باشم.