2777
2789
عنوان

امروز عصر، عروس خواهر شوهرم رو میبینم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 111 پست

ولی اکثرا از ادمایی که خودشونو الکی میگیرن و مغرور بازی در میارن بدشون میاد. راحت عادی باش همونطور که هستی

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته ک مغرور بودن و کلاس میبینی؟؟؟ 

کاربری دست دو نفره!  کاربر جدید نیستم تعلیق شدم چندبار. چقدر خوبه یکیو داشته باشی همه جوره پشتت باشه😍عشق جانِ من حضورت تو زندگیم قشنگ ترین اتفاق عمرمه 🤍

عزیزم تمایل داری به ادم های چصی ؟!🤣🤌

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
نه بابا چی چی و خاکی و خودمونی  تو این دوره زمونه باید کلاس بذاری ،مغرور باشی 😒

هرجورراحتی عزیزم همون جوررفتارکن حالاچراتاپیک زدی توکه تصمیم خودتوگرفتی باکلاس باشی

ایش بدم میاد

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
۳۳

😐😐😐خیلی عجیبه

رفتارت شبیه دخترای 10 ساله اس

خوش برخورد و خاکی باش اینجوری خیلی قشنگ تره

کاربری دست دو نفره!  کاربر جدید نیستم تعلیق شدم چندبار. چقدر خوبه یکیو داشته باشی همه جوره پشتت باشه😍عشق جانِ من حضورت تو زندگیم قشنگ ترین اتفاق عمرمه 🤍