2777
2789
عنوان

✨سخت گیری در خانواده ی ایرانی✨

222 بازدید | 10 پست

امروز چند تاپیک دیدم که در مورد سخت گیری های خانواده ها بود.

✓واقعا چرا پدر و مادر از اینکه فرزندشون اجتماعی باشه و در جامعه حرفی برای گفتن داشته باشه ، کافه و کتابخونه به تنهایی بره یا با دوستانش وقت بگذرونه احساس ترس میکنن ؟ چرا مانع پیشرفت بچه هاشون میشن؟

حتی نمیذارن تو موقعیت بحرانی گیر کنن که ببینن اصلا فرزندشون میتونه مدیریت کنه یا نه،  بعد از اون طرف تو سر فرزندشون میزنن که حتی شلوارتو نمیتونی بکشی بالا!

✓ اگر  فرزندتون

حرف گوش کن ، ساکت، بدون ایده  ،  بدون قدرت تصمیم گیری حتی برای لباس پوشیدنش  هست   و ارتباط برقرار

کردن و صحبت کردن در جمع براش سخته نشون میده که در تربیت فرزندتون کوتاهی کردید.

یه دختر ۱۵ ،۱۶ ساله بچه نیست. باید بتونه در اجتماع حضور داشته باشه و گلیم خودش رو از اب بکشه بیرون. چرا به بچه هاتون یاد نمیدید از حقشون دفاع کنن حتی در مقابل شما؟ 

لطفا فرزندتون رو هم به عنوان یک انسان در نظر بگیرید .

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
منم بهم یاد نداده بودن تو جمع ساکت بودم الان خودم راحتم حرف میزنم خوشش نمیاد دیوانن بابا

من وقتی دانشگاه رفتم یاد کرفتم چطور با دیگران ارتباط برقراررکنم. تا قبل اون فکر میکردم تنها وظیفم درس خونده. و حالب اینجاست پدر و مادرم تحصیل کرده بودن ولی به شدت کنترل میکردن.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:)))) مرسی که هستی

من ۱۸ سالمه و اجازه ندارم تا سر کوچه برم و تا میام حرفی بزنم میزنن تو دهنم و همیشه بحثی پیش بیاد با احترام و قشنگ براشون توضیح میدم که میگن تو چقد پرویی و حاضر جوابی و خفه شو🙂💔

:)))) مرسی که هستی من ۱۸ سالمه و اجازه ندارم تا سر کوچه برم و تا میام حرفی بزنم میزنن تو دهنم و همی ...

میفهمم چی میگی.

توصیم اینه که از حق خودت دفاع کن. من هم سن شما بودم حتی اعتراض نمیکردم. 

:)))) مرسی که هستی من ۱۸ سالمه و اجازه ندارم تا سر کوچه برم و تا میام حرفی بزنم میزنن تو دهنم و همی ...

پدر و مادر های ما چون اموزش ندیدن این رفتار ها رو دارن.

پدر و مادر های ما چون اموزش ندیدن این رفتار ها رو دارن.

ولی دیگه خستم کردن

میخواستم خودکشی کنم که گفتن نکن و گناهه و اون دنیا عذاب میکشی

حالام میخواستم فرار کنم که میگن نکن پیدات میکنن و میکشنت

ولی دیگه خستم کردن میخواستم خودکشی کنم که گفتن نکن و گناهه و اون دنیا عذاب میکشی حالام میخواستم فر ...

اصلا به این مواردی که گفتی فکر نکن. 

تو میخوایی به حق و حقوقی که داری برسی.  حق تو مردن  هست؟

ببین چه استعداد هایی داری، به چه چیزی علاقه داری، کلاس هایی که مربوط به اون هست رو  حتما ثبت نام کن. اینطور میتونی در جامعه حضور داشته باشی. احساس مفید بودن میکنی و دیگه بخاطر اینطور مشکلی به خودکشی فکر نمیکنی. اعتماد به نفست رو ببر بالا. اعتماد به نفست که بالا بره خود به خود روی خانوادت هم اثر میذاره.

از الان به فکر پیشرفت باش و براش وقت بذار تا از این وضعیت خلاص بشی.

میگم من درس خوندم و رشته ی خوبی قبول شدم دستم تو جیبه خودمه ولی باز هم گاهی به خودشون اجازه میدن که در مورد خرج کردن پولم نظر بدن. تنها راه رهایی اینه که پیشرفت کنی و دستت تو جیب خودت بره. طرز فکر پدر و مادرت رو نمیتونی به این راحتی تغییر بدی.

ولی دیگه خستم کردن میخواستم خودکشی کنم که گفتن نکن و گناهه و اون دنیا عذاب میکشی حالام میخواستم فر ...

برنامه طاقچه رو هم دانلود کن خیلی مطالب خوبی داره.

کتاب هایی که داره فوق العاده هست.

مرسییی از راهنماییت قشنگم ممنونم❤😍

خواهش میکنم❤️✨