2777
2789

دست بزن داره و خیلی اذیتم کرده 

منم گفتم میخوام جدا بشم خواستم یاادمش کنم یا جدا بشم ولی بیشتر دوس داشتم ادم بشه 

چون بارها کتکم زده و اذیتم کرده 

یه پسر دوسالع دارم 

پنج رپز پیش بچه رو برد خونه ننه ی خرابش 

بعد گفت شنبه بیا توافقی جدا بشیم خانوادت بیان دستت بگیرن ببرن

نمیدونم تا چه حد عمل میکنه 

ولی حالم خیلی بده ترسیدم 

شوهرم خیلی لجبازه اگه نقطه ضعف نشون بدم بدتر اذیتم میکنه تو این پنج روز نه بچه رو دیدم نه صداش شنیدم مادره خرابش هر طور شده بچه رو نگه میداره تا شوهرم طلاقم بده منم هیچی نکفتم 

الان خونه خودمم شوهرم و بچه خونه ی مادره خرابشن

دیگه شوهرتو میشناختی چقدر وحشی هست، نباید کلمه طلاق رو برای ادم شدنش بکار میبردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهرتون اصلا درست نیست اما فکر می‌کنم شما هم زبان تند تیزی دارید که باعث میشه روابط بین شما و همسرتان سرد بشود. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

حالا اگه یه خواهرشوهر یا مادرشوهر گفته بود عروس خراب اینجا اعدامش میکردن ولی چون عروس گفته هیچ عیبی نداره

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
بچتون الان بی قراری نمیکنه؟ بچه ها چقد گناه دارن این وسط الهی 

نمیدونم دیشب شوهرم گفت بچه بتو احتیاج نداره دیگه 

پسرم دو سالشع میگه بچه مادرمو مامان صدا میکنه