2777
2789

پنج روزه پسر دوسالمو برده خونه مادرش 

مادر بی وجدانش باهام قهره هر طور شده بچه رو نگه میداره که اونم طلاقم بده 

دیرور گفت شنبه یعنی فردا طلاقت میدم وکالت طلاق بده بعدم خانوادت بیان ببرننت 

همه چیو ببخش 

بچه هم حق دیدن نداری 

تا طلاقت بدم

لعنت به خودش و‌مادرش لعنت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسطه بفرست خونه مادرش ببین بچه در چه حاله. بچه شده بازیچه !!!! عجب انگلی هست مادربزرگه ‌.

دیروز زنک زد گفت بچه دیگه بتو احتیاج نداره مامانم بزرگش میکنه پسرم دوسالشه دوسال بهش شیر دادم بردش برا اون خراب 

اخه بچه دوساله که نیاز شدید ب مادر داره.

چقدر بعضی ها بیرحمند.

خدانگذره ازشون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخی بگو ننه ت برات بمیره که هیچی نمیدونی  داره زِر میزنه،آخرش به گه خوردن میوفته،مخصوصا با این ...

میگه   اگه میخوای طلاق بگیری و جدا شی باید همه چیو ببخشی بچه رو هم بدی 

دیروز زنک زد گفت بچه دیگه بتو احتیاج نداره مامانم بزرگش میکنه پسرم دوسالشه دوسال بهش شیر دادم بردش ب ...

غلط کرده،بچه تا ۷ سالگی با مادرشه 

چقدر بیسواده از خودش چرت و پرت میگه،مگه به حرف اونه

غلط کرده،بچه تا ۷ سالگی با مادرشه  چقدر بیسواده از خودش چرت و پرت میگه،مگه به حرف اونه

نمیتونم ببرمش ولی حتی نمیذاره ببینمش یا صداش بشنوم من اصلا ضعف نشون ندادم گفتم باشه بچه برا خودت 

دیروز زنک زد گفت بچه دیگه بتو احتیاج نداره مامانم بزرگش میکنه پسرم دوسالشه دوسال بهش شیر دادم بردش ب ...

این حرفارو ولش. ببین کی هست که رابطه با هر دو تاتون  خوبه. بره سر بزنه. مادرش پیره؟