2777
2789

خسته شدم از بی پولی شوهرم مدام گلایه قسط وبدهی داره .بچه هام لباس خوب ندارم توحسرت یه سفریم .مهمون اصلا نداریم رفیق که باهاش باشیم.چقدر از زندگی وشرایطم خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی راهنمایی کوچیک کنید 

سه بار میگی خدایا شکرت 

بعد اون چیزی ک میخوای رو جوری مینویسی که انکار انجام شده تاریخ واقعیت میزنی براش مثلا مینویسی خدایا ممنونتم که تاآخر هفته شوهرم یه شغل خوب پیدا کرد تا بتونه خرج زندگیمون و بده و نجاتمون دادی 

دوباره مینویسی سه بار خدایا شکرت 

البته باید اعتقاد کامل هم داشته باشی ک این کار انجام شده 

نرمالش چهل روزه یعنی چهل روز باید شکرگزاری کنی ولی من چون باعقیده ی قوی نوشتم و باور داشتم ده روزه هم نتیجه گرفتم موفق باشی

حتما باید بنویسم؟؟۴۰,روز روز ی خواسته تمرکز کنم؟؟؟؟

عاره عزیزم باید بنویسی چون انرژیش و ب شدت می‌بره بالا .نه عزیزم اگه حوصله شو داری برای هر خواسته همین کارو جداگانه باید انجام بدی اگه صبح بعد خواب و شب قبل خواب انجام بدی بهتره ارتعاش و انرژیش بیشتره

سه بار میگی خدایا شکرت  بعد اون چیزی ک میخوای رو جوری مینویسی که انکار انجام شده تاریخ واقعیت ...

وااااای مرسی😍

منم چند بار امتحان کردم البته قانونشو نمیدونستم  ولی یه بار قرار بود با خانواده ی من بریم سفر همش دلم شور میزد که نکنه یکی جلوی شوهرم یه حرفی بزنه یا دلخوری پیش بیاد بعد قبل رفتن چشامو بستم گفتم من مطمئنم این سفر بهمون خیلی خیلی خوش میگذره و واقعا هم همون شد.... یه بارم خدا شاهده نوجوون بودم😂خیلی دوست داشتم خاستگار داشته باشم😬😅رفتیم شهرستان خونه ی داییم بعد من تو دلم گفتم مطمئنم اونجا چند نفر از من خاستگاری میکنن😁به قرآن 3نفر پیشنهاد دادن به مامانم😃😂یا مثلا داریم با شوهرم فوتبال میبینیم بعد من تو دلم میگم تا دقیقه ی 12یه گل میزنن یدفعه میبینم قبل 12 دقیقه گل زده شد🙄

😊