۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 عنوان طلاق بخاطر بچه دار نشدن 5943 بازدید | 57 پست اگ تو همچین شرایطی هستی چ زن چ مرد طلاق بگیر تمااام منت گذاشتنت اذیت کردنت طعنه زدنت واسه چیهخدا لعنتتون کنه ک ایقد بی رحمید واسه چیزی ک دست خودع ادم نیست باید طرفو بچزونید...اگ همچین ادمی هستی همون بهتر ک بچه دار نمیشی چون لیاقت نداری*مثل شوهرمن* انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢 1402/05/20 | 02:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 عزیزم چند سالته؟ ۲۶ولی دلم ۵۰سالشه از شدت غم و غصه پیر شدم انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
پپسی_کولا عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1439 مردی که لیاقت تو نداره بچه دارن بشی یجور دیگه دلتو میشکته السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 میخای جداشی؟شوهرت چی میگه؟ سردرگمم..خیلی ب طلاق فک میکنم زیاااد ولی تهش میترسم انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 همسرت چی میگه 🥺 هرچی دلش میخاد و لایق خودشه..قبلا خیلی دوستش داشتم ولی دیگ دارم کنار میام ک بدون بچه عشقی ام درکار نیست انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
drawer عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4364 سردرگمم..خیلی ب طلاق فک میکنم زیاااد ولی تهش میترسم چندساله بچه نداری؟ببین اگه بری مشاوره راهنماییت میکنن اگه میدونی شوهرت ارزششو داره و پرش میکنن سعی کن امیدتو بدی بخدا و درمان کنید خودتونو..اگرنه که طلاق بگیری بهتره
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17171 منم تو انتظار بچم ۱۲ ساله درکت میکنم عزیزمانشاالله به حق علی اصغر حسین دامنت سبز بشه🤲 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
ladymansion عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2002 ۲۶ولی دلم ۵۰سالشه از شدت غم و غصه پیر شدم عزیزم با این سن کم عجیبه نازاییبالاخره که برای خدا کاری نداره تو فقط با وجود بخواه
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 چندساله بچه نداری؟ببین اگه بری مشاوره راهنماییت میکنن اگه میدونی شوهرت ارزششو داره و پرش میکنن سعی ک ... ۸ساله..فک میکردم ارزششو دارع ولی انگار کور بودم الان تو سختیا داره خودشو نشون میده انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17171 هرچی دلش میخاد و لایق خودشه..قبلا خیلی دوستش داشتم ولی دیگ دارم کنار میام ک بدون بچه عشقی ام درکار ن ... عزیزم عشق چه بچه باشه چه نباشه از بین نمیرهاگه ناراحتت کرده بزار بحساب خستگی بحساب ناراحتیشاز دل نمیگه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
۹۸hastiii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 1128 منم تو انتظار بچم ۱۲ ساله درکت میکنم عزیزم انشاالله به حق علی اصغر حسین دامنت سبز بشه🤲 الهی بگردمت ک با جوون دل درکت میکنم ک چی میکشی..مشکلتون چیه انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢