2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بچه دار نشدن

5943 بازدید | 57 پست

اگ تو همچین شرایطی هستی چ زن چ مرد طلاق بگیر تمااام 

منت گذاشتنت اذیت کردنت طعنه زدنت واسه چیه

خدا لعنتتون کنه ک ایقد بی رحمید واسه چیزی ک دست خودع ادم نیست باید طرفو بچزونید...اگ همچین ادمی هستی همون بهتر ک بچه دار نمیشی چون لیاقت نداری

*مثل شوهرمن*

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای جداشی؟شوهرت چی میگه؟

سردرگمم..خیلی ب طلاق فک میکنم زیاااد ولی تهش میترسم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
همسرت چی میگه 🥺

هرچی دلش میخاد و لایق خودشه..قبلا خیلی دوستش داشتم ولی دیگ دارم کنار میام ک بدون بچه عشقی ام درکار نیست

سردرگمم..خیلی ب طلاق فک میکنم زیاااد ولی تهش میترسم

چندساله بچه نداری؟ببین اگه بری مشاوره راهنماییت میکنن اگه میدونی شوهرت ارزششو داره و پرش میکنن سعی کن امیدتو بدی بخدا و درمان کنید خودتونو..اگرنه که طلاق بگیری بهتره

چندساله بچه نداری؟ببین اگه بری مشاوره راهنماییت میکنن اگه میدونی شوهرت ارزششو داره و پرش میکنن سعی ک ...

۸ساله..فک میکردم ارزششو دارع ولی انگار کور بودم الان تو سختیا داره خودشو نشون میده

هرچی دلش میخاد و لایق خودشه..قبلا خیلی دوستش داشتم ولی دیگ دارم کنار میام ک بدون بچه عشقی ام درکار ن ...

عزیزم عشق چه بچه باشه چه نباشه از بین نمیره

اگه ناراحتت کرده بزار بحساب خستگی بحساب ناراحتیش

از دل نمیگه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم تو انتظار بچم ۱۲ ساله درکت میکنم عزیزم انشاالله به حق علی اصغر حسین دامنت سبز بشه🤲

الهی بگردمت ک با جوون دل درکت میکنم ک چی میکشی..مشکلتون چیه