2777
2789

بهت تجاوز  شده؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خدا نیست  دنبال خدا نگرد  هر شبم با شوهرم دعواست  خدا کجاست که ببینه؟

بعضی وقتا خدا برنامه هامون رو نابود میکنه 

ولی بعدش میفهمی همون برنامهه باعث نابودی خودت بوده 

اینجوری نگو 

باهاش خیلی راحت حرف بزن

همیشه ب مو رسیده و پاره نشده💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش میکنم بگو عزیزم  الان موضوع فقط شرایط سخت بچه‌داریته یا نه مشکلات دیگه هم هست

مامان بابام دارن طلاق میگیرن 

از وقتی زایمان کردم هیچکسو کمک حالم نداشتم مامانم حتی یکشبم پیشم نموند با درد شدید بخیه شبا بیدارمیشدم بچمو رسیدگی میکردم روزاهم کارای خونه و غذا

شوهرم اون موقع همراهم بود

ولی چند وقته دعواهای مامانم اینا اوج گرفته دارن طلاق میگیرن تاثیرش تو زندگی من زیاد بوده 

ازین ور بچم بد غذاس پدرم درمیاد بهش غذا بدم 

حالا شوهرمم شده قوز بالا قوز 

زورم کرد برم دکتر اعصاب دکتر گفت اختلال اضطرابی داری دارو داده من ترسیدم نخوردم گفتم بزا اول ورزش کنم اگه حالم خوب نشد قرص میخورم 

چون میگن ورزش درمان بیماری هاست

ولی شرایط ورزش ندارم کسی نیس بچمو نگهداره چهار ماهه یه آرابشگاه نرفنم خودم تو خونه انجام میدم 

وقت هیچیو ندارم یه دوس دارم یه ساعت یه روز درمیون حداقل مال خودم باشم 

کارای خونه از یه طرف بچه بد غذا پدرمادری که هیچ وقت پشتو پناهم نبودن حالم خیلی بده ازین ورم شوهرم گیر داده به من تو مریض روانی باید قرص بخوری هر روز دعوا داریم همیشه منو مقصر میدونه یبار نشده بغلم کنه سرمو بزاره رو شونش بگه هرچقد دلت میخاد گریه کن من هستم 

همش تا میام درد دل کنم میگه تو غر میزنی 

تو فلانی تو اینجوری تو مشکلات خانوادتو باید نادیده بگیری من همچی تمومم هیچی واست کم نزاشتم 

میشیمه پا میشه هی میگه غذارو باید بزاری جلوی بچه اگه نخورد برداری از همه چیم ایراد میگیره 

خسته ام خسته 

بعضی وقتا خدا برنامه هامون رو نابود میکنه  ولی بعدش میفهمی همون برنامهه باعث نابودی خودت بوده& ...

آخه مشکل اینجاست من از خدا هم گله دارم 

خسته ام از همه چی ولی مجبورم ادامه بدم 

تا میگم خستم میگن خودت خواستی بچه بیاری

کسی نیس بگه بیا کمکت کنم حق داری 

بخدا فقط میخام کلمه درکت میکنمو بشنوم از شوهرم 

منم بیماری دارم یعنی هرروز استرس نگرانی غم  اما چیکار کنم ادامه میدم خواستم خودکشی کنم جرات نک ...

خیلی بده خودم۲۳ساله بیمارم به گوه خوردن افتادم مرگ نعمته بخدا

مامان بابام دارن طلاق میگیرن  از وقتی زایمان کردم هیچکسو کمک حالم نداشتم مامانم حتی یکشبم پیشم ...

بچه داری سخته و شرایطو برات سختتر کرده 

به خانوادت‌ت کمک کن صحبت کن باهاشون  شاید اونا جدا نشن تاثیر مثبت داشته باشه چون اولین چیزی که گفتی جدایی مادرپدرت بود یعنی برات خیلی مهمه و زندگیتو تحت  تاثیر قرار داده 

آخه مشکل اینجاست من از خدا هم گله دارم  خسته ام از همه چی ولی مجبورم ادامه بدم  تا میگم ...

همین ک بچه داری 

همین ک خسته میشی بخاطر بچت 

همین ک دوست داری درک شی بخاطر بچت 

خداروشکر کن 

خیلیااا ارزوی ی بچه رو دارنن ک شب و روز رو بپاش بریزنو خسته شن💜💜💜

بچه داری سخته و شرایطو برات سختتر کرده  به خانوادت‌ت کمک کن صحبت کن باهاشون  شاید اونا جد ...

میدونی چقد حرف زدیم میدونی چقد مصیبت کشیدیم ؟بابام باز حالا میتونه کوتاه بیاد مامانم نه  

شده مثل یه مرد قلدر که هیییبچی براش مهم نیس نه بچه نه شوهر نه نوه هیچکس حتی با ماهم بد تا میکنه 

همین ک بچه داری  همین ک خسته میشی بخاطر بچت  همین ک دوست داری درک شی بخاطر بچت  خد ...

بخدا شکر میکنم ولی چرا هبچکس نمیفهممه من احتیاج به کمک هم دارم 

جونم به جون بچم بنده زندگیمو براش میدم ولی دوس دارم تو هفته یکی دوساعت ازش دور باشم به کارای سخصیمم بتونم برسم

بچه داری سخته و شرایطو برات سختتر کرده  به خانوادت‌ت کمک کن صحبت کن باهاشون  شاید اونا جد ...

میدونی حرفت چقد آرومم کرد وقتی اجازه دادی حرفامو بهت بگم؟گفتی بگو عزیزم مشکلت چیه؟

میدونی کمبود دارم یکی بهم بگم همه حرفاتو بگو من میشنوم بدون قضاوت ارومم کنه 

بخدا شکر میکنم ولی چرا هبچکس نمیفهممه من احتیاج به کمک هم دارم  جونم به جون بچم بنده زندگیمو ب ...

با شوهرتون صحبت کنید و اینو بهش بگید 

بگید ک ی روزی چن ساعت زود تر بیاد تا بتونید بچه رو بهش بسپارید 

ی تنه ک نباید شما زنگی رو بچرخونید 

زندگی مشترک یعنی تعامل بین طرفین💜

با شوهرتون صحبت کنید و اینو بهش بگید  بگید ک ی روزی چن ساعت زود تر بیاد تا بتونید بچه رو بهش ب ...

کلی باهاش حرف زدم ولی کلا سر لج افتاده 

میگه وظیفته کار عجیب غریبی نمیکنی 

من کار دارم نمیتونم زود بیام خونه