2777
2789
کلی باهاش حرف زدم ولی کلا سر لج افتاده  میگه وظیفته کار عجیب غریبی نمیکنی  من کار دارم ن ...

حتما تو تایم مناسبش نگفتید 

مصلا شب ک اوند براش چایی برزید باهاش حرف بزنید بگید کل روز چیکار کردید و خسته شدید(سعی کنید با روی خوش بگید ک حس نکنه دارید غر میزنید🥲)بعدش بگید کاش یکی بود دو دقیقه بچه رو نگه میداش من میتونستم ب خودم و برنامم سامون بدم و از این حرفا 

فک کنم درست شه با این حرف 

اگرم نشد نزدیکان نیستند ک نگه داری کنند یا پرستار بچه برای چند ساعت نمیتونه بیادکمکتون؟

انقد زجه زدین نذاشتین ببینیم بیچاره درد استاتر چیه کی تجاوز کرده چی شده مسابقه کی از همه بدبخت تره درست کردین که

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا شده تو زندگیت حتی یکساعتم نتونی نفس راحت بکشی؟ کارای خونتو کرده باشی بچت غذا خورده خوابیده&n ...

بآور کن خونم تمیزه همیشه غذا آماده بچهام تمیز حتی اگه از گرسنگی بمیرهم توقع زیادی ازش ندارم توی این ماه دو بار به بهانه‌های الکی تا حد مرگ کتکم زده  خانوادم همه کسم ازم گرفته نمیزاره با هيچ کس حرف بزنم حتی نمیزاره تلوزیون نگاه کنم حتی ی آشغال بزارم دم در فقط شماره اون مادرش توی گوشیم هست هرروز بایکی رابطه داره بخدااا از شوهرم بیشرفتر آدم توی دنیا ندیدم جاش درست توی تیمارستانه