2777
2789

یه ساله پسر طبقه بالایی به گربه ها دم در ورودی غذا میده جوری که میخوایم بریم داخل خونه سه تا گربه حمله میکنن تو ساختمون. مهمون که میاد مجبوریم بیایم پایین با گربه ها بجنگیم . امشب داشتم میرفتم تو خونه خواهر مادر پسره اومدن بیرون دیدن من دارم با گربه ها میجنگم که نیان تو پروها به رو خودشون نیاوردن منم گفتم اینکارتون درسته که دم در غذا میدین ما هر دفعه باید با چندتا گربه بجنگیم پرو پرو شروع کردن زر زدن که همه غذا میدن گفتم خوب بدین ولی دم در ندین. هر دوشون شروع کردن با من دعوای لفظی کردن من فقط گفتم اگه ادامه بدین شکایت میکنم البته نه اونا فحش دادن نه من. بعد  پسرشون بی‌شعور سرشو کرد بیرون از پنجره به من بی احترامی کرد گفت میام حسابتو میرسم منم گفتم منم زنگ میزنم پلیس.

پسرشون معتاد علافه همش تو خونس‌. اینا هم خونه دامادشون خالی بود اومدن مثلا موقت بشینن تا خونه پیدا کنن دیگه نرفتن 

من از ترسم که دعوا بالا نگیره به شوهرم نگفتم چی شده

کاش چیزی نمیگفتم ولی دیگه خسته شدم یه مهمون که میاد آیفون رو میزنیم گربه هم پشت سرش به زور میاد تو مهمون بدبخت مجبوره گربه رو ببره بیرون

میخوایم بریم خونه باید با چند تا گربه بجنگیم نیان تو دیر بجنبیم میان تو راهرو 

به نظرتون پسره منو بعدا اذیت نمیکنه ؟ آخه گفت حسابتو میرسم البته منم گفتم اونوقت منم به پلیس زنگ میزنم 

چون معتاده فکر کنم از پلیس میترسه

ماشالله 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط،گفتم دم در ندین جلوتر بدین غذا که اینا نپرن تو خونه همشون سلیطه شدن . منم شاید شکایت کنم فیلم گرفتم که چجوری گربه ها حمله میکنن تو خونه

ماشالله 🌹

خاک قبرستون بریز ت خونشون اون وقت می‌فهمه کی به کیه 

چه خشن🥴

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕