2777
2789
عنوان

چی جواب بدم به دوستام ناراحت نشن

110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزنمیدونم من خیلی حساسم یاواقعاهیچ کس چشم دیدن منونداره جدیدهم کلاسی های قدیمی گروه زدن وباهم چت میکنن من واقعا وقتم پره نمیرسم برم چت کنم وقتی هم گروه روبازمیکنم بعدچندوقت میبینم همش نوشتن زیرابی میره میخونه پیام های مارویه روزبراشون توضیح دادم که دوستان واقعاوقتم پره ووقت نمیکنم وایناخیلی کاردارم الان یه هفته است میرم گاهی یه جواب کوتاه چیزی میدم هیچکس مهم نیست براش حتی امروزنوشته بودن اونایی که کاردارن برن به کاراشون برسن وبهم ایموجی چشمک وایناگذاشته بودن برای هم نمیدونم چطوری به چه بهونه پاک کنم گروه رومن دغدغه زیاددارم حوصله ندارم به بی احترامی اونافکرکنم چیکارکنم 

سلام عزیزم فکر کنم شما حساسی منم یک دوست اینجوری داشتم در صوزتی که فقط شوخی میکردم اون جدی میگرفت

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما روزی یکبار تو اون آپ نمیری؟کلا نت روشن نمیکنی؟مگه میشه

چرامیرم ولی خوب اونایکسره درحال چت کردن هستن من بازمیکنم ۲۰۰یا۳۰۰پیامه نمیتونم بخونم به یکی یکی شون جواب بدم 

سلام عزیزم فکر کنم شما حساسی منم یک دوست اینجوری داشتم در صوزتی که فقط شوخی میکردم اون جدی میگرفت

خیلی حساسم درست ولی خوب اوناهم فکرمیکنن من خودم رومیگیرم براشون وتوقیافه ام ولی درصورتی که اینجورنیستم بخدا

جات بودم اصلاااا محل نمیدادم اصلا 

من خجالتی هستم اعتمادبه نفسم پایینه رفت وامدکم دارن یه چیزی هم کسی بهم بگه تاچندوقت باخودم درگیرم که چراگفت وکاش اینوگفته بودم کلابقیه برام مهمن چه نظری درموردم دارن

خیلی حساسم درست ولی خوب اوناهم فکرمیکنن من خودم رومیگیرم براشون وتوقیافه ام ولی درصورتی که اینجورنیس ...

مام ازاین گروه ها داریم توقع داریم دوستمون هرچندسرش شلوغ ی وقت کوتاه برای ماهم بذارع ی خبربده ی خبربگیره

خداجانم وجودم ازتمنای توسرشاراست
مام ازاین گروه ها داریم توقع داریم دوستمون هرچندسرش شلوغ ی وقت کوتاه برای ماهم بذارع ی خبربده ی خبرب ...

چه برخوردی دارین بااونی که چت نمیکنه پشت سرش غیبتش رومیکنید؟؟؟قبول داریدبعضی هادغدغه های زندگیشون بیشتره ووقت کم میارن

چه برخوردی دارین بااونی که چت نمیکنه پشت سرش غیبتش رومیکنید؟؟؟قبول داریدبعضی هادغدغه های زندگیشون بی ...

ماخیلی باهم صمیمی هستیم صدامیزنیم فحش میدیم تابیادی خبربده چون نیومدن هرکدومشون نگرانمون میکنه دوستیه شمارونمیدونم درچ حده 

خداجانم وجودم ازتمنای توسرشاراست
خیلی حساسم درست ولی خوب اوناهم فکرمیکنن من خودم رومیگیرم براشون وتوقیافه ام ولی درصورتی که اینجورنیس ...

بخدا که این فکر خودته 

من فکر مبکنم شما همچین طرز تفکری دارع

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها