2777
2789
عنوان

عکس کیستی که دفع کردم با ویتاگنوس 😭😱📸📸📷❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 22364 بازدید | 150 پست
این کیسته؟ من تو همه پریودام چندتا از اینا دفع میکنم پس پر کیستم

نه عزیزم اون که یه مورد عادیه  چون کلی لخته و باقی مونده اون بافت ریخته شده خارج میشه یعنی نرماله ....فقط اگه دردش به اندازه مرگ باشه و یه سری دیگه از علائم میتونه کیست باشه وگرنه کیست دفع کردن که الکی نیست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حین دفعش خیلی درد داشتی؟

قبلش درد داشتم دومی که ازش عکس گرفتم افتاد درد منم کم کم ساکت شد و جالب حس سبکی زیر دلم هست فکر میکنم خالی خالی شده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
وای من یک پنجم این،  بعضی وقتا تو پریودی دفع میکنم جونم بالا میاد میدونم چ دردی کشیدی  ا ...

ممنون همچنین دکتر برو حتما گلم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
وای ترسیدم  خداکنه سقط نبوده باشه

انشالله سقط نباشه برو سونو بده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
انشالله عزیزم  اسی انقد درد دارم نمیدونم چکارش کنم اصلا دردش قطع نمیشه

میخواستم بگم گرم کن زیر دلتو و مسکن بخور... ولی میترسم حتما دکتر بری گلم ..... اورژانس بهم گفت نه مسکن بخور نه چیز گرم روش بزار تا ما بیایم .. ولی من قبلش انجام داده بودم ...🤦‍♀️

نمیدونم چرا حس خوبی بهم دست داد

انگار راحت شدی😂خالی شدی

منم کیست دارم، وقتی تو باشگاه وزنه میزنم درد میکنه، یا موقع بلند شدن از جام

دکتر هم نرفتم، مجردم

کیست با دارواز بین میره؟ یا این کیستا همیشه هستن؟ 

شنیدم میگن کلم بروکلی بخوریم دفع میشن

چیکار کنم؟ خیلی سال پیش یبار رفتم دکتر بهم قرص جلوگیری داد

نمیدونم چرا حس خوبی بهم دست داد انگار راحت شدی😂خالی شدی منم کیست دارم، وقتی تو باشگاه وزنه میز ...

وای دختر چه ریسکی میکنی حتما برو درمان کن اگر بزرگ باشه و بترکه تخمدان ت می‌چرخه و تخمدان رو‌ از دست میدی بماند دردش که بدتر از زایمان هست 

همه کیست ها مثل هم درمان نمیشن من خودم آندومتریوز دارم و درمانش اینه که پریود نشدم 

من سقط داشتم دقیقا همچین چیزی بوده. کیست اصلا اینجوری نمیفته. البته چون درد وخونریزی داشتی هی درحال سقط بوده.دردهای شبیه زایمان دردش افتضاحه.حتما دکتربرو تبعات سقط روبات بگه.بچه داری؟

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
استارتر منم شک دارم کیست باشه  کاش طوری بود میتونستی نمونه رو بدی پاتولوژی  حتی اگر کیست ...

واقعا 🥺

خداکنه سقط نباشه 

فردا جمعه هست آزمایشگاهم باز نیست . کاش امروز می‌بردم به آزمایشگاهی که آشناهم هست نشون می‌دادم به فکرم نرسید . دردش که خوب شد فقط فقط همون برام مهم بود . دودل بودم حتی برای برداشتن این و عکس گرفتن ازش . خوب شد لااقل عکس گرفتم 😔

وای دختر چه ریسکی میکنی حتما برو درمان کن اگر بزرگ باشه و بترکه تخمدان ت می‌چرخه و تخمدان رو‌ از دست ...

حتما باید دکتر زنان برم؟ یا دکتر عادی؟ 

اخه چند سال قبل رفتم فقط خیلی عادی گفت کیست داری و تنبلی تخمدان و بهم قرص جلوگیری داد، همین 

منم دیگه پیگیر نشدم گفتم مهم نیست

یه سوالی، این کیستا قراره همیشه باشن و ما همیشه دارو مصرف کنیم؟