2777
2789
عنوان

عکس کیستی که دفع کردم با ویتاگنوس 😭😱📸📸📷❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 22475 بازدید | 150 پست
حتما باید دکتر زنان برم؟ یا دکتر عادی؟  اخه چند سال قبل رفتم فقط خیلی عادی گفت کیست داری و تنب ...

نه بعدیه مدت ازبین میره باداروهاتو درست مصرف کنی

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا حس خوبی بهم دست داد انگار راحت شدی😂خالی شدی منم کیست دارم، وقتی تو باشگاه وزنه میز ...

آره این حسه خیلی شیرینه

فکر میکنم قسمت زیر دلم اینقدر خالی شده که اونور انگاری   دیده میشه 🤣.. 

چند وقته حس مورچه گاز بگیره دارم . یا تیر کشیدن کوچیک . 

دکتر طب سنتی برو میخوای اونم امتحان کن شاید برا کیست جواب گرفتی 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سقط داشتی عزیزم.چرا سرخود دارومصرف کردی

واقعا 🥺

آزمایش و سنوگرافی دادم 

بعد خود دکتر قرص جلوگیری نوشت گفت بخور تا ۶ ماه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
حتما باید دکتر زنان برم؟ یا دکتر عادی؟  اخه چند سال قبل رفتم فقط خیلی عادی گفت کیست داری و تنب ...

میخوای اول دکتر عمومی برو‌ برات سونو گرافی بنویسه 

بعد جواب سونو‌ رو‌ ببر پیش زنان 

بعضی کیست ها هستن و بسته به موقعیت و سایزشون ممکنه دکتر تشخیص بده اصلا کاری نداشته باشید بهشون 

اما بعضی ها بزرگ میشن و‌ موقعیت خوبی ندارن 

سعی کن زیر شکمت رو‌ روغن سیاه دانه بزن در مواقع پریودی سردی جات ترشی جات نخور 

من سقط داشتم دقیقا همچین چیزی بوده. کیست اصلا اینجوری نمیفته. البته چون درد وخونریزی داشتی هی درحال ...

ینی شکلش همینجوری بود ؟

پس چرا آزمایشم منفی بود و خود دکتر هم سنوگرافی کرد ندید ؟

آره بچه دارم 🙂

استارتر این دارو گیاهی هست یا شیمیایی خودت خریدی یا قبلا دکتری بهت تجویز کرده بود

توی نی نی سایت باهاش آشنا شدم برای تنبلی تخمدان و بارداری جواب گرفتم ازش ... دوره هامو هر ۲۸ روز کرد و بعد باردار شدم باهاش

کیستت احتمالا کوچیکه کیستای بزرگترو نشون میده ،مثله یه توپه تنیس باشه بی بی مثبت میشه اندازه جنین یک ...

نه عزیزم کیستم 16سانته 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
عه پس شانسی بوده برای تو .

من امروز روز پنجم پریودیم هست خیلی زیاد خونریزی دارم که لباس زیرم پرشده باوجود دوتا نوار دکتر برم یا عادی هست ؟

قبلا روز اول دوم زیاد بود از روز سوم مقدارش خیلی کم میشد روز ۴ و۵ لک گاهی فقط بوده. تا روز ۶ و روز ۷ دوباره خون و تموم 

من امروز روز پنجم پریودیم هست خیلی زیاد خونریزی دارم که لباس زیرم پرشده باوجود دوتا نوار دکتر برم یا ...

سلام عزیزم منم امروز صب دقیقا همچین چیزی دفع کردم شما ب دکترم نشون دادی؟

من ۶۰ روز لکه بینی داشتم این دو روز اخیر درد شدید زیر شکم و سمت تخمدانا داشتم جوری ک فقط با شیاف آروم میشدم 

من کیست ۴ سانتی داشتم تو آخرین سونوم ضخامت اندومترمم بالا بود 

دارم قرص دروسبلین رو مصرف میکنم ۶ تاشم مونده نمیدونم ادامه بدم یا ن 

سلام عزیزم منم امروز صب دقیقا همچین چیزی دفع کردم شما ب دکترم نشون دادی؟ من ۶۰ روز لکه بینی داشتم ا ...

سلام وای عزیزم چقدر سخت درکت میکنم 

آره رفتم دکتر گفت سقط نیست یه اسمی گفت یادم رفت چی بود 

سلام عزیزم منم امروز صب دقیقا همچین چیزی دفع کردم شما ب دکترم نشون دادی؟ من ۶۰ روز لکه بینی داشتم ا ...

لکه بینی اگه تموم نشده برو پیش دکتر گفت  اگه با قرص لکه بینی داشته باشی باز یه دارو دیگه میدن