2777
2789
عنوان

عکس کیستی که دفع کردم با ویتاگنوس 😭😱📸📸📷❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 22376 بازدید | 150 پست
نه جنین یه چیزایی شبیه لوله هم داره قشنگ مثل جگر که وقتی میبری یه قسمت هایی هست مثل لوله انگار  ...

این کیست نیست .  هر چی هست کییت نی . 

کیست دفع کردم و دیدم ک دارم بهت میگم

من همیشه فکر میکردم اینا لخته خونه از کجا میدونین اینا کیسته؟

لخته خون رنگ سفید داخلش نیست . خون مونده آدم توی پریودی دفع میکنه . ولی اینو نگاه کنی یه قسمت های سفید رنگ داره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لخته خون رنگ سفید داخلش نیست . خون مونده آدم توی پریودی دفع میکنه . ولی اینو نگاه کنی یه قسمت های سف ...

آخه منم یه همچین چیزی چندبار دفع کردم یعنی کیست بوده؟

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
کو؟؟؟؟؟  من ندیرم اخه بیبی چک دیدم فقط

چهار تا لینک فرستادم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
یه بار دیگه بزار این که فقط بی بی چک هستش

چهار تا لینک هست گلم

میخوای باردارشی.آخه منم تو اقدامم باردار نمی‌شدم رفتم دکتر سونو دادم کیست دارم ی ماه قرص مارولین خور ...

نه فقط لکه بینی اعصابمو بهم ریخته بود 

میدونی که کیست داشته باشی بی بی اشتباه نتیجه شو میده خب بهر حال هورمونات بهم ریخته س دیگه .حالم از د ...

عزیزم من کیست دارم. اما بی بی مثبت نشون نمیدع

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
آره  درد خیلی بدی هم داشت . من نمیدونم اونایی که سقط میکنن چه جوری تحمل میکنن درد این کیست خیل ...

کیست؟ مطمئنی سقط نکردی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
این کیسته؟ من تو همه پریودام چندتا از اینا دفع میکنم پس پر کیستم

لخته خون که همه دفع میکنن اونارو دقت کنی سفیدی ندارن ولی کیست شکلش فرق داره 

قطره ايي كه گفتي دكتر بهت تجويز كرده بود يا خودت خريدي؟ منم دو ماهي ميشه پريودام يه هفته زودتر ...

این قطره میگن کسایی که سر وقت پریود میشن نباید بخورن .