2777
2789
عنوان

یعنی سنجش مُرده؟!!!!😅

624 بازدید | 59 پست

واقعا ها چه مرگشون شده ، قلم چی در عرض ۳ ساعت درصد ها و رتبه ها رو میده 

حالا اینا وقت تعین میکنن ۱۵ تا ۲۰ مرداد و اخرم هم تو همین تایم نمیزنن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هانی شاخ شده سین میکنه جواب نمیده

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

باید سهمیه ها رو اعمال کنن ! قلم چی سهمیه نداره دیگه!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

توی این کادنامخ که بیاد چی مشخص میشه؟؟ رتیه تیر و دی مشخص میشا ؟؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

توی این کادنامخ که بیاد چی مشخص میشه؟؟ رتیه تیر و دی مشخص میشا ؟؟

خیر اونطور ک میگن در دو مرحله الان اینی ک داره میاد نمره خام دقیقا مثل دی فقط درصد معلومه بعد یکی دو هفته رتبه 

هر سوالی درباره کنکور انسانی و دانشگاه فرهنگیان داشتی جواب میدم😊