2777
2789

پارسال هم سر پرو بازی پسره یه دعوای لفظی شده بود میترسم شوهرم بفهمه برن کتک کاری 

تو این تاپیک گفتم چه دعوایی.

به نظرتون بگم به شوهرم ؟ پسره منو تنها گیر نیاره بزنه ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11763784/الان-با-همسایه-دعوام-شد-تن-و-بدنم-داره-میلرزه?page=2

ماشالله 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دعوا نکرده بودم. پسره منو گیر نیاره تنها بزنه . بهم گفت حسابتو میرسم  منم گفتم اونوقت منم&n ...

بابا نترس مگه می‌تونه رو زنده مردم دست بلند کنه.چند سالشه

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
هیچ گویی نمیتونه بخوره مگه شهرهرته

بهش گفتم درو باز میکنیم گربه ها میپرن تو خونه اینجا غذا ندین پریدن بهم خوب میکنیم به تو چه. گفتم ادامه بدین شکایت میکنم پسر از بالا گفت میام حسابتو میرسم منم گفتم اونوقت منم زنگ میزنم پلیس

ماشالله 🌹

بگو به نظرم 

من بچه بودم همسایمون برای مامانم مزاحمت ایجاد میکرد مامانم برای اینکه شر نشه هیچی نمیگفت تا اینکه مامانم میگه یه روز زنگ زده چرت پرت گفتن مامانمم به بابام گفت بابامم قشنگ با سیاست به مامانم گفت یه بار باهاش حرف بزن مرده هی چرت پرت میگفت پشت خط ولی بابام پشت خط بود قشنگگگ صداشو ضبط کرد فردا پلیس اومد مرده رو بردن مامانم میگه هرجایی از اون به بعد حتی تو کوچه منو میدید مسیرشو عوض میکرد

بگو به نظرم  من بچه بودم همسایمون برای مامانم مزاحمت ایجاد میکرد مامانم برای اینکه شر نشه هیچی ...

منم اسم پلیس آوردم که بترسه خداکنه ترسیده باشه چون خودش هم قیافش خلافه

ماشالله 🌹

منم اسم پلیس آوردم که بترسه خداکنه ترسیده باشه چون خودش هم قیافش خلافه

باید پاش بیاد وسط 

البته ممکنه اهل انتقام اینام باشه 

به نظرم با ارامش برای شوهرتون توضیح بدین و یه فکر درست حسابی بکنین

بهش گفتم درو باز میکنیم گربه ها میپرن تو خونه اینجا غذا ندین پریدن بهم خوب میکنیم به تو چه. گفتم ادا ...

😐مگ شوهر نداری ک دهن ب دهن پسر همسایه میذاری برا تذکر بایدب خاهرو مادرش میگفتی یا شوهرت بهش میگف 

😐مگ شوهر نداری ک دهن ب دهن پسر همسایه میذاری برا تذکر بایدب خاهرو مادرش میگفتی یا شوهرت بهش میگف&nb ...

به مادر خواهرش گفتم دم در اونا هم بهم حمله کردن گفتن خوب میکنه پسره آشغال از پنجره سرشو آورد بیرون منم تهدید کرد حسابتو میرسم وگرنه اصلا دم در نبود . معتاده دامادشون به شوهرم گفته که آدم حسابی نیست پسره

ماشالله 🌹

به مادر خواهرش گفتم دم در اونا هم بهم حمله کردن گفتن خوب میکنه پسره آشغال از پنجره سرشو آورد بیرون م ...

شماره شهرداری بگیر بگو ی مشت گربه ولگرد تو کوچمونه میان جمشون میکنن میبرن ب چنتا از همسایه هاتم بگو ک اون پسره تهدیدت کرده تا درجریان باشن