2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی .. و برنج هرچقدر ک تو بشقابم بود نصفشو بخورم حتی اگه خودش کم بود:) و خوردن بیش از حد سیب

من از امروز كم خوري شروع كردم فقط صبررررر زياد ميخواد قبلا با كتو لاغري سريع تجربه كردم ولي اين بار ميخوام آهسته برم جلو و ورزش كنم  

۶روز پیش قبل غذا یه قاشق جوانه گندم خوردم از موقع تا حالا اشتهام کور شده

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

من خیلی رژیم گرفتم ،وورزش ولی یه مدت کوتاه بود وفقط سایز کم میکردم وبه محض ول کردن دوباره برمی‌گشت، ولی الان یکماه هست که فقط برنج وسیب زمینی رو حذف کردم ونان هم روزی دوتا سه برش میخورم ومیوه هم آزاد  ،۵ کیلو کم کردم ودوتا سایز بدون ورزش ،خیلی هم خوب بود وخسته نشدم 

من. سه روز از کپسول قهوه ورده که تو همین سایت تبلیغ میکنن استفاده میکنم‌.روز اول کاملا اشتهام کور شد و خییییلی خوشحال بودم،اما از دیروز عصر ضعف گرفتم ولی خودمو کنترل کردم و خیلی غذامو کم کردم 

امیدوارم نتیجه بده، خیلی به کم کردن وزن احتیاج دارم،امیدوارم حسابی وزن کم کنم 🤕

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عزیزم جوانه گندم از کجا گرفتی  عطاری ها دارن؟

اره ولی فله نبود بسته بندی بود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم