2777
2789

الان یه ساله پسر طبقه بالایی به گربه ها دم در ورودی غذا میده جوری که میخوایم بریم داخل خونه سه تا گربه حمله میکنن تو ساختمون. مهمون که میاد مجبوریم بیایم پایین با گربه ها بجنگیم . داشتم میرفتم تو خونه خواهر مادر پسره اومدن بیرون دیدن من دارم با گربه ها میجنگم که نیان تو پروها به رو خودشون نیاوردن منم گفتم اینکارتون درسته که دم در غذا میدین ما هر دفعه باید با چندتا گربه بجنگیم پرو پرو شروع کردن زر زدن که همه غذا میدن گفتم خوب بدین ولی دم در ندین پسرشون بی‌شعور سرشو کرد بیرون از پنجره به من بی احترامی کرد گفت میام حسابتو میرسم منم گفتم منم زنگ میزنم پلیس

میخوام شکایت کنم ازشون‌. به نظرتون میتونم ؟ 

ماشالله 🌹

حالا حیوان دوستا میگن چکار داری گناه دارن گربه ها. من خودمم موافق غذا دادنم ولی نه اینکه دم در جوری که گربه حمله کنه تو ساختمون موقع ورود وخروج. 

ماشالله 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلتون چیه با گربه ها؟ میان کثیف کاری میکنن؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

حوصله داریا

بخوای شکایت کنی هی باید بری بیای دادگاه و حل اختلاف و...

آخرم ممکنه حق و بدن به اون

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙