2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت باویار

330 بازدید | 31 پست

دخترا من ۱۱هفتم اصلا هیچ علائمی ندارم فقط گاهی سر درد بدی میگیرم با کمر درد صبحا سر حالم گاهی اوقات شبا بی حال ولا دیگ هچی بنظرتون جنسیت چی میتونه باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون چیزایی که تو نوشتی معلومه از سایت ها خوندی؟ دلت میخواد بگیم پسر اما من سر دخترم کل علایم پسر ...

عزیزم من ی پسردارم اصلا هم جنسیت مهم نیست چرااینجوری فک‌میکنی 

عزیزم خداحفظشون کنه ولا من دوتابارداری دارم اصلا هیچ نفهمیدم فقط شبا بعضی وقتا بی حال با بعضی روزا س ...

ماشالله بهت خیلی خوبه...من اوایل تا ماه ۵ ویار شدید دارم بعد درد لگن و پا و واژن اضافه میشه بهش بعدم نفس تنگی و تپش قلب😓

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
ماشالله بهت خیلی خوبه...من اوایل تا ماه ۵ ویار شدید دارم بعد درد لگن و پا و واژن اضافه میشه بهش بعدم ...

وای چقد سخته من اصلا کسایی میگن بارداریمون سخته انقد نااراحت میشم اصلا بارداری خودش ک ی بچه تو شکنت سخت حالا فک‌کن ویارم بگیری

با اون چیزایی که تو نوشتی معلومه از سایت ها خوندی؟ دلت میخواد بگیم پسر اما من سر دخترم کل علایم پسر ...

ولی انگار تو خیلی دلت پر ک پسر نداری اینجوری میپری مردم‌😅😅😅

ولی انگار تو خیلی دلت پر ک پسر نداری اینجوری میپری مردم‌😅😅😅

نه من پسر ندارم ولی همه میگن من ترش وشورردوس دارم تهوع ندارم شب حالم بد هس ۹۹درصد تویه نی نی سایت می نویسن بعد که می پرسه آدم میگن دختر شد