2777
2789
عنوان

بنظرتون....

75 بازدید | 11 پست

خانوما ما دوشب پیش مهمون داشتیم بعد من یدونه ازاین گلدون کوچولوها ک کاکتوس توشونه دارم ،گزاشته بودم سر جاکفشی ک جلو در داخل خونست ، صبح ک خونرو دستمال کشیدم خودم دقیق یادمه بودش برش داشتم زیرشو دستمال کشیدم قبل اینک مهمونا بیان، فرداش ک مهمونا رفتن نشسته بودم نگاه کردم دیدم عه نیستش و بجاش دقیقا همونجایی ک گلدونه بوده ی عروس کوچولو ک تو کشو میز تلویزیونمون بوده اون بجاشه، کل خونه هم گشتم گفتم شاید کسی گزاشته باشه سر کمدی جایی ک هیچجا نبودش و گفتم شاید شوهرم باهام شوخی کنه ازاونم پرسیدم  گف ندیدمش من اصلا....

پسرمم دو سالشه اصلا قدش ب جا کفشی نمیرسه ک بگم اون برداشته.

بچه کوچیکم نداشتن مهمونا ک بگم بچه اونا برداشتن یا انداختنش رفته.

بنظرتون گلم چی شده؟! و اون عروسکم از خیلی وقته ت. کمده تی ویه و بهش دست نزدیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال شکستنش کمه چون میفهمیدی 

نمیخوام بگم ولی احتمالا پیچوندنش😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان