2777
2789
عنوان

رک بودن 😒

115 بازدید | 5 پست
تمام آدم های رک خوبی خودم را می خواهند، حالا مهم نیست که حرفشان چقدر گزنده بوده که طرف مقابل تباه شده ، شرمنده شده ، خجالت کشیده ، توی جمع ضایع شده.

من نمی دانم در پس یک توهین زشت چه پیشرفتی ممکن است برای کسی حاصل شود ‌که عده ای با افتخار می گویند ما رک هستیم.
اصلا اگر همه ی دنیا بدی من را بخواهند چه تفاوتی در زندگی ام ایجاد می شود؟
چون قرار نبوده آدم های خوب در مواقع سختی و گرفتاری کنارت باشند ، اگر مشکلی داشتی به کمکت بیایند ،آنها فقط قرار است عیب های تو را به خاطر خودت دوستانه بگویند.
من تمنا می کنم از امروز کسی مرا دوست نداشته باشد و برایم بدی بخواهد.

رک بودن من نمی‌پسندم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا باهات موافقم

اونقد تو زندگیم خالم داییم یا کسایی دیگه ازم عیب جویی کردن 

خانوادم اونقد اعتماد به نفسمو داغون کردن و عیب دارم کردن و به دیگرانم اجازه دادن هر رفتاری که دلشون میخواد باهام داشته باشن و هر چی میخوان بهم بگن

بعد اونوقت باهمه این چیزا روم کلی عیبم گزاشتن 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

رُک بودن اصلش اینه طرف حقش رو ضایع کردن بتونه حرف بزنه،،خجالت نکشه،،بی شعور بودن با رُک بودن فرق داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//